Debat
Astrid Johanne Høg

08/8/21

Hvad seriemonogami gør ved osDatingkulturen har lært folk en særlig kynisme, konstaterer Astrid Johanne Høg i sin omtale af Geir Gulliksens roman 'Den jeg skulle blive'. Bogen er frem for alt en kritik af seriemonogamiet, og den er et oplagt valg for de etisk interesserede læsere, konstaterer hun.
Debat
Astrid Johanne Høg

02/7/21

#MeToo har nået sin sidste faseHvis det lykkes for #MeToo-bølgen at vinde samfundets institutioner, har aktivisterne nået deres mål. Dermed vil kritikken af radikale holdninger til køn og ligestilling blive lagt død, skriver Astrid Johanne Høg.
Debat
Astrid Johanne Høg

16/6/21

#MeToo er blevet fasttrack for unge kvinder i politikDet er en grovhed at beskylde borgerlige partiledere for at dække over krænkelser, og reelt fungerer #MeToo-bevægelsen som trædesten for unge politikere på vej frem. Hold fast i den borgerlige moral, skriver Astrid Johanne Høg i sit modsvar til unge venstrekvinder.
Debat
Astrid Johanne Høg

11/5/21

Selvfølgelig er der nuancer i abortspørgsmålDet nytter ikke, at abort skal være en problematik hævet over en moralsk eller politisk diskussion. Når statsministeren og andre afviser, at sagen rummer nuancer, har vi etisk analfabetisme, skriver Astrid Johanne Høg.
Debat
Astrid Johanne Høg

23/4/21

Ligegyldighed vil udrydde de selvstændigeErhvervspolitik i coronatiden afslører, at samfundet mangler forståelse og respekt for de selvstændige. Deres vilkår burde være en essentiel borgerlig mærkesag, mener Astrid Johanne Høg.
Debat
Astrid Johanne Høg

07/4/21

Derfor tror de, at du er ond – hvorfor gode mennesker skændes om børn i SyrienHøjre- og venstreorienterede har forskellige moralske horisonter. Det forklarer, hvorfor borgerlige bliver castet i rollen som de ondskabsfulde, skriver Astrid Johanne Høg.
Debat
Astrid Johanne Høg

22/3/21

Feministernes analyse er ubrugelig til at skabe tryghedDebatten om overfald og voldtægter er blevet kapret af venstrefløjen i en sådan grad, at selv vores mandlige politikere i blå blok ikke tør udfordre feministernes socialkonstruktivistiske narrativ. Det mener Astrid Høg.