Hvad får du som medlem af Kontrast

  • Du bliver klar til dagens samtaler med borgerlig journalistik - artikler, analyser, anmeldelser og debatter - så du kan bringe en kontrast til debatten.

  • Du får borgerlige podcasts - Interviewet, Den Blå Time, Fyraften, Hårdt mod styrbord og Nej til Nyt - når du er i gang med noget andet og har tid til at lytte.

  • Du får adgang til de bedste borgerlige debattører og skribenter - når de bedste argumenter skal helt på plads. 

  • Kontrast nyhedsbrev, udkommer tirsdag og fredag, og samler alt for dig, så det er lettere at følge med.   

  • Du får adgang til medlemsgruppen på Facebook - ‘Ekkokammer’, hvor vi kan debattere uforstyrret med hinanden.

BLIV MEDLEM og få balance i dit verdenssyn med aktuel borgerlig indsigt og de bedste argumenter.

Det koster 48 kroner om måneden. 

Årsskriftet Critique viderebringer podcasten Nej til nyt med Nicolaj Bang, regionsrådsmedlem i Region Midtjylland for Konservative, Rasmus Ulstrup Larsen og Christian Egander Skov.

Efter et længere tilløb er 'Hårdt mod styrbord' sprunget ud som rendyrket podcast på Kontrast. Her møder du de faste drivkræfter Kuzma Pavlov, Philip Poppel og Caspar Stefani, der på satiriskvis tager borgerlige sager op til vurdering.

 
… og dertil kommer en mangfoldighed af løbende indlæg fra andre politikere, journalister og andre bidragydere. 


Det borgerlige samfund er levende

REDAKTØREN SKRIVER: Borgerligheden lever i familierne. Borgerligheden lever i danskernes virkelyst. Den lever i det frivillige engagement i foreningerne, i kulturarven, i traditionerne, i folkeligheden og også i kirken. Den lever i mødet mellem danskerne.

Men i medierne eksisterer det borgerlige Danmark næsten ikke. 80 procent af journalisterne stemmer rødt og det statsfinansierede DR hviler tungt og dominerende over meningsdannelsen. I skolen hører børnene aldrig om borgerligheden. I hvert fald kun som et levn fra gamle dage, hvor børnene fik tæsk, og de fattige måtte spise fedtemadder.

I de kommunale og statslige institutioner hersker den totale socialdemokratiske centralisme.

På universiteterne vrænger undervisere og studerende nedladende af de få borgerlige modstemmer. I kulturlivet sidder gamle marxister og moderne woke-agenter på både pengekassen og de rigtige meninger.

Der er brug for et medie, der taler borgerligheden op. Et medie, der gør det attraktivt at være sig sin borgerlighed bekendt og som retter en anklagende kroget finger mod de nominelt borgerlige, der blot er socialdemokrater i forklædning.

Det vil jeg gerne udvikle Kontrast til at blive.

Et medie, der leverer borgerlig journalistik med bid uden det normale blegrosa skær, der karakteriserer journalistikken i medierne generelt.

Målsætningen er også at blive et ’hjem’ for den borgerlige debat, hvor meninger brydes og ideer udvikles.

Kontrast skal styrke borgerligheden og påvirke den offentlige mening, så flere indser, at det borgerlige samfund med frie borgere har langt mere at tilbyde danskerne, end den socialdemokratiske kolos af en velfærdsstat.

Det er en værdikamp. Det er en kulturkamp.

Jeg vil gerne indbyde alle gode borgerlige kræfter til at være med. Selv har jeg brugt de sidste 30 år af mit liv på aktivt at arbejde for de samme idealer. Det er jeg ikke blevet rig af, men det har givet mening.

Jeg håber, at det også giver mening for dig. Der er brug for knofedt, entusiasme, ideer, vilje – og penge.

Er du med, så meld dig ind og tøv ikke med at henvende dig, hvis du vil bidrage med noget af dig selv eller investere noget af din formue. Begge dele er der brug for.

Venlig hilsen
Lars Kaaber, chefredaktør

Hvad koster et abonnement på Kontrast?

Et abonnement på Kontrast er udover daglige indlæg også din inspiration til at forstå, hvordan den borgerlige meningsdannelse skabes og en klar støtte til en styrket borgelig stemme.

1 måned: 48 kr.

Kontaktinfo

Kontrast.dk ejes af De Borgerlige Medier Aps (CVR: 44340127)

Ordrupvej 102, 2920 Charlottenlund

Skriv til Kontrasts journalister: redaktionen@kontrast.dk 

Skriv til Kontrasts medlemsservice: medlemmer@kontrast.dk