Vi er Modløberne 

Danmarks skarpeste hold af borgerlige meningsdannere.

Vi byder tidsånden trods og udfordrer woke, identitetspolitik, normbrud, klimafanatisme, Vestens generelle kulturelle selvhad og alt det andet skidt.

Anne-Marie Vestergaard skriver om dannelse – og hvor den dog blev af i dagens Danmark. Hun rejser også i Frankrig, læser bøger på fransk og har elever til eksamen på VUC, så pas på!

Christian Holst Vigilius, formand for Konservativ Ungdom, lyder ikke som en politiker. Han skriver blandt meget andet om konservative værdier, politik – og hvorfor ungdommen slet ikke er så woke og klimafanatisk, som det forlyder.

Daniel Holst Pinderup kaldte sig førhen folketingskandidat og mandeaktivist. I dag er han bare mand og skriver især om identitetspolitik – eller hvorfor der går politik i alting.

David Gress er den klogeste historielærer, du formentlig ikke har haft. Han skriver om præcis det, han har lyst til, herunder Tyskland, England, EU og resten af verden. Nogle gange også om Danmark.

Emilia Charlotta Quandt Gehrig arbejder med analyse af markedskræfter, magtstrukturer, trends, kulturer og subkulturer med henblik på strategi, branding og forandringsledelse.

Freddy Hagen skriver om spektakulære kultursammenstød, om Brandes-brødrene (der slet ikke var så kulturradikale) og behovet for moralsk opbyggelighed, så alting ikke drukner i kritik.

Hans Hauge er lektor emeritus, dr.phil. på en afhandling om K.E. Løgstrup og forfatter til en lang række bøger og leksikalske opslag om litteratur, teologi og filosofi. Hans bidrag til Berlingske Tidendes forlængst nedlagte spalte "Groft sagt" var meget læst. Det er han også hos os. Han hverken kan eller skal tøjles.

Jon Eirik Lundberg skriver om alt, hvad der rører sig på kunst- og kulturscenen i lille Danmark. Med sin norske baggrund er desuden han som skabt til at hjælpe os med at hjælpe med at forstå, at en stor rigdom også kan have ødelæggende konsekvenser for et samfund.

Karen West er kvindesagsaktivist med en kritisk tilgang til nyfeminismen. Hun skriver også om islamisme og kvindeundertrykkelse og om den identitetspolitik, som ødelægger den sunde reelle kønsligestilling, der var kvindesagens oprindelige mål

Kristian Ditlev Jensen er sognepræst, radiovært og forfatter. Han skriver her ud fra sit socialkonservative standpunkt om udfordringer med at opretholde en kristen nation i et moderne demokrati funderet på viden, klassisk dannelse, borgerlige frihedsrettigheder og reel ligestilling.

Kristian Tørning viger ikke tilbage fra at kritisere den islamiske asylindvandring og de velmenende danskere, han kalder »egohumanisterne«. Han skriver også økonomiske realiteter og det tiltagende behov for at sammenligne alting med noget fra 1930'erne.

Marianne Stidsen beskæftiger sig med medier, MeToo og medløb, især på de højere læreanstalter, og med mange andre aktuelle skandaler.

Mikes skriverier spænder bredt – fra refleksioner over faderrollen og familielivet i det moderne samfund til markante kritikker af identitetspolitik, det moderne menneske, intersektionel feminisme og samtykkeloven.

Mikael Jalving er debatredaktør på Kontrast og redaktør for Modløberne. Han skriver med en syl og gennemborer hykleriet blandt radikale og venstrefløjens profeter, når de anpriser det multikulturelle samfund.

Morten Uhrskov skriver om nødvendigheden af at skabe en modelite til venstrefløjens og de kulturradikales dominans, om konservative værdier i familien, i kunsten og i retsplejen.

Nick Mogensen er en dansk cowboy, som serverer god mad og god vin, når han ikke vandrer i den forblæste danske natur og undrer sig over, hvorfor nutiden er så fuld af flokdyr.

Preben Bille Brahe, cand.polit., officer i Forsvaret, veteran fra Irak, Afghanistan og Kosovo, interesser sig også for kulturarv og naturbevaring og var blandt andet med til midlertidigt at standse ødelæggelsen af Nyborg Slot.

Rami Zouzou er forfatter og historiker. Han har rødder i Syrien, men er født og opvokset på den københavnske vestegn. Han skriver gerne om integrationsindustrien og om manglen på kulturel og social integration. Aktiv bryder og fan af Hvidovre IF.

Signe Wolff Ravneberg tager sig af kvinder og mænd, kongehus og alt det, der forbinder os som folk og fællesskab. Hun interesserer sig også for, om venstrefløjen mon har monopol på godheden.

Stefan Agger spørger altid; hvad er det principielle i sagen? Hvad er argumenterne? Forhåbentligt til gavn for eventuelle borgerlige partier eller politikere, der mangler politik på hylden. Agger holder meget af både kultur, samfundsbærende institutioner og frihed.

Steffen Sølling skriver om Frihed, Bitcoin og den stigende overvågning, kontrol og vildledning vi som borgere er udsat for fra medier, kapitalinteresser og politikere

Søren Gosvig Olesen skriver om franske filosoffer, Rusland, traktorer, ytringsfrihed, moral, politik og falske racismeanklager. Han har også lovet redaktøren en lang liste over forbudte ord.

Thomas Aastrup Rømer undersøger konkurrencestatens konsekvenser for skole og uddannelse – og de borgerlige partiers aktive medvirken.

Ulla Nørtoft Thomsen, cand.mag. i dansk og filosof, skriver om indvandringens konsekvenser og eliternes kamp mod islamkritiske "kældermennesker". Hun har også et trænet blik for, hvordan antiracisme har det med at udarte til racisme, og hvorfor det er nødvendigt med et borgerligt frisprog.

Ulrik Søberg er pædagogisk filosof. Han skriver om det demokratiske værdiskred, som blev forstærket med corona-nedlukningerne.  Ulrik dyrker kinesisk boksning. Han har det ene ben plantet i Østens videnskabelige naturlige visdom og det andet i Vestens kreative fornuft.

Viviane Ellasofie Karlsen skriver om kunst, kultur og god smag. Nogen må jo have det.