Vi er Modløberne 

Danmarks skarpeste hold af borgerlige meningsdannere.

Vi byder tidsånden trods og udfordrer woke, identitetspolitik, normbrud, klimafanatisme, Vestens generelle kulturelle selvhad og alt det andet skidt.

Anne-Marie Vestergaard skriver om dannelse – og hvor den dog blev af i dagens Danmark. Hun rejser også i Frankrig, læser bøger på fransk og har elever til eksamen på VUC, så pas på!

Christian Holst Vigilius, formand for Konservativ Ungdom, lyder ikke som en politiker. Han skriver blandt meget andet om konservative værdier, politik – og hvorfor ungdommen slet ikke er så woke og klimafanatisk, som det forlyder.

Daniel Holst Pinderup kaldte sig førhen folketingskandidat og mandeaktivist. I dag er han bare mand og skriver især om identitetspolitik – eller hvorfor der går politik i alting.

David Gress er den klogeste historielærer, du formentlig ikke har haft. Han skriver om præcis det, han har lyst til, herunder Tyskland, England, EU og resten af verden. Nogle gange også om Danmark.

Emilia Charlotta Quandt Gehrig arbejder med analyse af markedskræfter, magtstrukturer, trends, kulturer og subkulturer med henblik på strategi, branding og forandringsledelse.

Freddy Hagen skriver om spektakulære kultursammenstød, om Brandes-brødrene (der slet ikke var så kulturradikale) og behovet for moralsk opbyggelighed, så alting ikke drukner i kritik.

Jon Eirik Lundberg skriver om alt, hvad der rører sig på kunst- og kulturscenen i lille Danmark. Med sin norske baggrund er desuden han som skabt til at hjælpe os med at hjælpe med at forstå, at en stor rigdom også kan have ødelæggende konsekvenser for et samfund.

Kristian Tørning viger ikke tilbage fra at kritisere den islamiske asylindvandring og de velmenende danskere, han kalder »egohumanisterne«. Han skriver også økonomiske realiteter og det tiltagende behov for at sammenligne alting med noget fra 1930'erne.

Marianne Stidsen beskæftiger sig med medier, MeToo og medløb, især på de højere læreanstalter, og med mange andre aktuelle skandaler.

Mikael Jalving er debatredaktør på Kontrast og redaktør for Modløberne. Han skriver med en syl og gennemborer hykleriet blandt radikale og venstrefløjens profeter, når de anpriser det multikulturelle samfund.

Nick Mogensen er en dansk cowboy, som serverer god mad og god vin, når han ikke vandrer i den forblæste danske natur og undrer sig over, hvorfor nutiden er så fuld af flokdyr.

Preben Bille Brahe interesser sig for kulturarv og naturbevaring og var blandt andet med til at standse ødelæggelsen af Nyborg Slot.

Se alle artikler af Preben Bille Brahe

Signe Wolff Ravneberg tager sig af kvinder og mænd, kongehus og alt det, der forbinder os som folk og fællesskab. Hun interesserer sig også for, om venstrefløjen mon har monopol på godheden.

Steffen Sølling skriver om Frihed, Bitcoin og den stigende overvågning, kontrol og vildledning vi som borgere er udsat for fra medier, kapitalinteresser og politikere

Søren Gosvig Olesen skriver om franske filosoffer, Rusland, traktorer, ytringsfrihed, moral, politik og falske racismeanklager. Han har også lovet redaktøren en lang liste over forbudte ord.

Thomas Aastrup Rømer undersøger konkurrencestatens konsekvenser for skole og uddannelse – og de borgerlige partiers aktive medvirken.

Viviane Ellasofie Karlsen skriver om kunst, kultur og god smag. Nogen må jo have det.