Privatlivspolitik

Kontrast indsamler personoplysninger, når du besøger vores hjemmeside. Både i form af almindeligt tilgængelige oplysninger, og i form af oplysninger, du selv giver samtykke til at udlevere. Indsamlingen sker bl.a. i form af cookies.

For at opnå den fulde funktionalitet af Kontrast vil du blive bedt om at indtaste en række personoplysninger, f.eks. hvis du vælger at oprette din egen profil på Kontrast.

De personoplysninger, som Kontrast indsamler, omfatter ved registrering dit fulde navn og din e-mailadresse.

Vi opbevarer dine personoplysninger i identificerbar form så længe du har en aktiv brugerprofil og anonymiserer dem, når du nedlægger profilen.

Kontrast videregiver ikke dine personoplysninger til markedsføringsmæssige formål eller andre 3.parter.

Kontrast vil i særlige tilfælde videregive dine personoplysninger til offentlige myndigheder eller andre i det omfang dette følger af gældende lovgivning, eller Kontrast bliver pålagt videregivelse af en kompetent domstol.

Kontrast forbeholder benytter eksterne databehandlere, herunder udbydere af eksempelvis software, hosting, sociale og professionelle medier, backup, sikkerhed og opbevaring. Dine personoplysninger vil i så fald blive overladt til tredjeparter, der er instrueret af Kontrast til at behandle dine personoplysninger på Kontrast's vegne og med de metoder, Kontrast har fastsat.

Kontrast pålægger alle sine databehandlere at behandle dine personoplysninger fortroligt, og til at træffe de fornødne tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger mod at oplysninger hændeligt eller ulovligt tilintetgøres, fortabes eller forringes, eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med gældende persondataret.

Dine personoplysninger bliver kun opbevaret af Kontrast så længe, det er nødvendigt til opfyldelse af det eller de formål, de er indhentet til.

Du har ret til at få indsigt i hvilke og om berigtigelse af personoplysningerne Kontrast behandler om dig. Du har endvidere ret til at gøre indsigelse mod indsamlingen og mod den videre behandling af dine personlige oplysninger. For at udøve disse rettigheder skal du kontakte Kontrast. Disse oplysninger forefindes på kontaktsiden.

Vi kan afvise anmodninger, der er urimeligt gentagende, kræver uforholdsmæssig meget teknisk indgriben (f.eks. at udvikle et nyt system eller ændre en eksisterende praksis væsentligt), påvirker beskyttelsen af andres personlige oplysninger eller noget, som ville være ekstremt upraktisk (f.eks. anmodninger om oplysninger, der findes som sikkerhedskopier). Hvis vi kan give adgang til og rette oplysninger, gør vi naturligvis dette gratis, undtagen hvis det kræver en uforholdsmæssig stor indsats. Vi bestræber os på at vedligeholde vores tjenester på en måde, der beskytter oplysninger fra fejlagtig eller skadelig destruktion. Når du sletter oplysninger fra vores tjenester, er det derfor muligt, at vi derfor ikke kan slette tilhørende kopier fra vores arkiv servere med det samme, og det er ikke sikkert, at oplysningerne fjernes fra vores sikkerhedskopisystemer. Du har til enhver tid retten til at klage til Datatilsynet (https://www.datatilsynet.dk/borger/klage-til-datatilsynet/)

Se også vores cookie-politik ved at klikke på "Cookie indstillinger" i bunden af siden.

Bliv medlem af Kontrast og kickstart det borgerlige Danmark!


Kontrasts medlemmer er et borgerligt fællesskab:

1. Forstå verden og se kontrasten: Du får fuld adgang til videoer, interviews, analyser og artikler på Kontrast.dk.

2. Du inviteres til fester, debatter og saloner, hvor du møder landets skarpeste tænkere og skribenter.

3. Du får adgang til Kontrasts Ekkokammer på Slack og til artikelkommentarer.

4. Du får direkte indflydelse på, hvilke emner Kontrast skal behandle.

5. Dit medlemskab er dit bidrag til fokus på de vigtigste spørgsmål inden for velfærdsstat, indvandring, kultur m.m.

null

Årlig betaling

23 kr./uge



1.200 kr./året.

Månedlig betaling

10 kr./uge

de første fire uger.

Derefter 119 kr./måned. Kan kun købes indtil 26. september.

Månedlig betaling

28 kr./uge



119 kr./måned.