Debat
Lars Kaaber

10/3/23

Tidligere pressechef for Nye Borgerlige: Der er stadigvæk behov for partiets visionLars Kaaber giver i dette indlæg sit bud på, hvad Nye Borgerlige skal gøre i den nuværende situation for at komme videre
Analyse
Lars Kaaber

03/2/23

Den danske højrefløj er godt i gang med at lade sig narreLars Kaaber analyserer, hvordan World Economic Forum har delt højrefløjen i dansk politik. Det er også historien om et helt overordnet politisk problem.
Analyse
Lars Kaaber

24/1/23

NB-exit giver renere linjerLars Kaaber: Mikkel Bjørn Sørensens skifte til Dansk Folkeparti skaber en ny situation, hvor begge partier i højere grad kan profilere sig til bestemte segmenter.
Anmeldelse
Lars Kaaber

19/1/23

Grundig biografi stiller skarpt på lagerforvalter RindalNy bog fra DF-politiker skildrer Peter Rindal, som i 60’erne stod for den jævne mands protest mod statsfinansieret kultur. Lars Kaaber anmelder for Kontrast.
Debat
Lars Kaaber

06/1/23

Viel Geschrei und wenig WolleLars Kaaber: SVM-regeringen vil angivelig indføre mere værdighed i den offentlige sektor. Det kommer næppe til at ske!
Analyse
Lars Kaaber

23/12/22

Messerschmidt har en trumf, som Støjberg og Vermund manglerLars Kaaber: Der er stadig lang vej hjem for Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti. Men han vil nyde godt af en arv fra sine forgængere.
Debat
Lars Kaaber

14/12/22

Her er opgaven for den borgerlige oppositionLars Kaaber: Skillelinjerne mellem politik og forvaltning er ved at ophæves, og den politiske midte skal høre for sin værdimæssige fattigdom.