Analyse
Lars Kaaber

24/9/23

Hva’ så nu, Søren Pape Poulsen?Lars Kaaber har fulgt med i Konservatives landsråd. Der blev leveret nogle fornuftige budskaber, men vejen videre er uklar, og det er der flere grunde til, konstaterer Kaaber.
Debat
Lars Kaaber

11/9/23

Konservatismen er for vigtig til at overlade til Det Konservative FolkepartiLars Kaaber kritiserer Søren Pape Poulsens tv-optræden for at mangle konservativt saft og kraft. Her er Kaabers bud på, hvad den konservative formand burde have sagt.
Debat
Lars Kaaber

06/9/23

Efterlysning: Civilcourage, tapperhed og modLars Kaaber: Det er dybt kritisabelt, når en lovlig debataften med Generation Identitær bliver aflyst på grund af pres fra venstreorienterede ballademagere. Tag hellere konfrontationen med truslerne og chikanen.
Debat
Lars Kaaber

31/7/23

Vi er udsat for jihad – og regeringen svigter fataltLars Kaaber: Danmark vil betale en høj pris for udenrigsministerens vaklen over for islam. Det er ikke tid til underkastelse, men til kulturel selvbevidsthed.
Analyse
Lars Kaaber

04/6/23

Regeringen er født til middelmådighedSVM-regeringen svømmer i mudret vand med Løkke som den kløgtigere fisk i stimen. Projektet fortsætter med at gå galt, fordi det fra starten er gået galt, lyder det i Lars Kaabers analyse for Kontrast.
Analyse
Lars Kaaber

03/5/23

Den borgerlige opposition er knækket over i to deleLars Kaaber gør status for højrefløjen: LA sigter mod igen at komme i regering, mens andre partier kommer til at lede længere efter deres projekt og nye fortælling.
Debat
Lars Kaaber

10/3/23

Tidligere pressechef for Nye Borgerlige: Der er stadigvæk behov for partiets visionLars Kaaber giver i dette indlæg sit bud på, hvad Nye Borgerlige skal gøre i den nuværende situation for at komme videre
Analyse
Lars Kaaber

03/2/23

Den danske højrefløj er godt i gang med at lade sig narreLars Kaaber analyserer, hvordan World Economic Forum har delt højrefløjen i dansk politik. Det er også historien om et helt overordnet politisk problem.
Analyse
Lars Kaaber

24/1/23

NB-exit giver renere linjerLars Kaaber: Mikkel Bjørn Sørensens skifte til Dansk Folkeparti skaber en ny situation, hvor begge partier i højere grad kan profilere sig til bestemte segmenter.
Anmeldelse
Lars Kaaber

19/1/23

Grundig biografi stiller skarpt på lagerforvalter RindalNy bog fra DF-politiker skildrer Peter Rindal, som i 60’erne stod for den jævne mands protest mod statsfinansieret kultur. Lars Kaaber anmelder for Kontrast.
Debat
Lars Kaaber

06/1/23

Viel Geschrei und wenig WolleLars Kaaber: SVM-regeringen vil angivelig indføre mere værdighed i den offentlige sektor. Det kommer næppe til at ske!
Analyse
Lars Kaaber

23/12/22

Messerschmidt har en trumf, som Støjberg og Vermund manglerLars Kaaber: Der er stadig lang vej hjem for Morten Messerschmidt og Dansk Folkeparti. Men han vil nyde godt af en arv fra sine forgængere.
Debat
Lars Kaaber

14/12/22

Her er opgaven for den borgerlige oppositionLars Kaaber: Skillelinjerne mellem politik og forvaltning er ved at ophæves, og den politiske midte skal høre for sin værdimæssige fattigdom.