Events for medlemmer


Som medlem er du en del af et borgerligt fællesskab - med foredrag, fester, debatter og saloner, hvor du kan møde landets skarpeste tænkere og skribenter.

Kommende arrangementer

Morten Messerschmidt & Jacob Mchangama: Kristendom

Dato: 4. december 2020 kl. 16.00.

Sted: Online

Digital live-debat mellem Justitias direktør, Jacob Mchangama, og Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt, om Kristendommens betydning for det danske samfund. Du kan stille spørgsmål og kommentere undervejs.

Julehygge med Henrik og Merete

Dato: 16. december 2020 kl. 20-21.30

Sted: Online

Kontrast fejrer sin første jul ved at invitere alle medlemmer til julehygge med Henrik Dahl og Merete Riisager. Allerhelst ville vi have lavet et arrangement med fysisk tilstedeværelse, dampende gløgg, æbleskiver og glæden ved at trykke hinandens hænder og ønske god jul. Det må blive næste år. Men julen skal alligevel fejres, og derfor har chefredaktøren inviteret to bog-aktuelle borgerlige ind til en snak om bøger og borgerlighed. Bør borgerlige skrive flere bøger, og i så fald hvorfor og om hvad? Alle medlemmer kan deltage online, og det vil være muligt både at stille spørgsmål til Henrik og Merete samt bestille deres bøger – signeret og til en særlig favorabel pris under og umiddelbart efter mødet. Derudover vil der blive trukket lod om julegodter og et par flasker god gin blandt de deltagende medlemmer. Vi glæder os til at fejre julen med jer!

Bliv medlem af Kontrast, og kickstart det borgerlige Danmark!

Som medlem sikrer du både Kontrasts fremtid og bliver en del af et borgerligt fællesskab - med foredrag, fester, debatter og saloner, hvor du kan møde landets skarpeste tænkere og skribenter. Og fordi vi er så glade for dit bidrag, sender vi en lille gave med posten. Medlemskab koster 1.200 kr. om året inkl. moms.