Events for medlemmer


Som medlem er du en del af et borgerligt fællesskab - med foredrag, fester, debatter og saloner, hvor du kan møde landets skarpeste tænkere og skribenter.


Kommende arrangement


Dato: 10. august kl. 17.00

Sted: London Bar, Åboulevarden, Aarhus


Kontrast er klar med vores første medlemsarrangement i Aarhus! Det foregår 10. august i forbindelse med vores næste temauge, hvor Kontrast ser nærmere på Vestens tilstand: Er vi dømt til forfald, eller kan Europa genrejses?

Næste temauges medlemsevent løber af stablen tirsdag den 10. august på London Bar i Aarhus kl. 17.00-19.00. Og vi synes, du skal blive hængende og snakke med ligesindede frem til kl. 21.00. 

Eventets debatpanel består af tre forrygende og ciskønnede hvide mænd i deres allerbedste alder: MF for Liberal Alliance Henrik Dahl, højskoleforstander Thue Kjærhus og politolog Søren Hviid Pedersen. 

Debatten modereres af vores helt egen Mikkel Andersson, der næsten ikke kan være i sig selv af begejstring over at vende tilbage til sin fødeby.

Vi giver den første øl, og det er muligt at tilkøbe cocktails for blot 45 kr.

Gå ikke glip af vores første medlemsevent i Aarhus og book din billet her.
Tidligere arrangementer

Det er med enorm begejstring, at vi kan annoncere Kontrasts første medlemsevent den 26. maj kl. 16.30 på Guldsmeden Hotels, Gullfossgade 4, 2300 København.

Debatten løber af stablen som led i vores kommende temauge om borgerlige kvinder… og mangel på samme. Vi lægger den efterfølgende ud på Kontrast.dk tilgængelig for vores medlemmer.

Kontrast stiller skarpt på kvinder og højrefløjen sammen med et stærkt borgerligt panel bestående af erhvervsmand Asger Aamund, redaktør Anna Libak og filosof Eva Selsing.

Hvordan har venstrefløjen fået monopol på ”godhedspolitikken”? Og hvad skal der til for at højrefløjen bliver det foretrukne politiske hjemsted for kvinder?

Debatten modereres af kommunikationsekspert Anna Thygesen.

Dørene åbner kl. 16.00 og debatten forløber 16.30-18.00.

Kontrast giver den første drink, og det vil være muligt at købe en burger i baren. Du er velkommen til at blive hængende efterfølgende og få en snak med de andre medlemmer og redaktionen.

Arrangementet er kun for medlemmer, og der vil være et begrænset antal deltagere med venteliste.

Vi følger selvfølgelig myndighedernes covid-19 retningslinjer. Dette betyder, at du skal fremvise gyldigt corona-pas samt ID i døren.

Facebook event

Få adgang ved at blive medlem her

Når du er medlem, kan du tilmelde dig eventet her

For afbud, kontakt event@kontrast.dk

Tidligere arrangementer

Mød Eric Kaufmann – en af de skarpeste politologer, når det kommer til identitetspolitik


Dato: 13. april kl. 16.00

Sted: Online

Eric Kaufmann er en canadisk politolog fra Birkbeck College, University of London. Han forsker i identiteter på højre- og venstrefløjen, og er aktiv i den britiske debat om cancel culture og ytrings- og forskningsfrihed i den akademiske verden.

Kaufmann er også forfatter til bogen "Whiteshift: Populism, Immigration, and the Future of White Majorities" om demografisk transformation.

Han gæster Kontrasts medlemmer til en snak om etnisk identitet, institutionel racisme og politisk bias på universiteterne. Det bliver ikke kedeligt!

Eventet modereres af chefredaktør Mikkel Andersson.

Det er gratis at deltage, hvis du er Kontrast-medlem. Du vil automatisk få tilsendt et link til Zoom, og optagelsen af live-streamingen bliver tilgængelig for medlemmer efterfølgende.

Gå ikke glip af at møde den berømte forfatter Douglas Murray!


Dato: 15. april kl. 17.00

Sted: Online

Murray er en britisk politisk kommentator og forfatter til de populære bøger "Europas undergang - immigration, identitet og islam" og "Hordernes hærgen – køn, race, identitet".

Han gæster Kontrast til en snak om identitetspolitik i dagens Europa og vil give os et indblik i identitetspolitikkens forståelse af køn og seksualitet.

Du har som medlem af Kontrast mulighed for at stille direkte spørgsmål til hans forfatterskab.

Eventet modereres af chefredaktør Mikkel Andersson.

Det er gratis at deltage, hvis du er Kontrast-medlem. Du vil automatisk få tilsendt et link til Zoom, og optagelsen af live-streamingen bliver tilgængelig for medlemmer efterfølgende.


Miniseminar om islams offentlige hemmeligheder og negativ social kontrol

Dato: 7. marts 2021 kl. 14.00

Sted: Online

Er du medlem af Kontrast, kan du på søndag høre oplæg af og stille spørgsmål til:

  • Jaleh Tavakoli, cand.scient.soc., er debattør og har skrevet bogen Islams offentlige hemmeligheder med afsæt i både egne erfaringer og et indgående kendskab til emnet.


  • Tina Magaardph.d., har bl.a. beskæftiget sig indgående med islam i Danmark og bidraget til dokumentaren "Moskeerne bag sløret". Hun forfattede i 2020 et studie om negativ social kontrol på ungdomsuddannelser i Danmark.Mød verdensberømte Ayaan Hirsi Ali og stil dit spørgsmål direkte

Dato: 2. marts 2021 kl. 18.00

Sted: Online

Stil dit spørgsmål over Zoom til den internationalt prisbelønnede forfatter og aktivist Ayaan Hirsi Ali, når hun gæster Kontrast til et live-interview om kvinder og islam eksklusivt for Kontrasts medlemmer.

Ayaan Hirsi Ali blev kendt som manuskriptforfatter til den hollandske film Submission, der kostede instruktøren Theo van Gogh livet, da han blev stukket ned af en islamisk terrorist. Siden flygtede hun fra Holland til USA, hvor hun med sin muslimske baggrund i flere bøger har stillet en skarp kritik af islam.

I sin aktuelle bog Frit Bytte advarer hun om, at vestlige kvinders sikkerhed og frihed er kommet under hårdt pres som følge af den massive indvandring fra muslimske lande.Britain efter Brexit

Dato: 20. januar 2021 kl. 19.30

Sted: Online

Har medierne dækket Brexit fair? Og hvad betyder Brexit for Storbritannien - og Danmark - på længere sigt?

Kontrast blænder op for det eksklusive medlemsarrangement 'Britain efter Brexit' med Europabevægelsens Stine Bosse og udlandsredaktør på Weekendavisen Anna Libak. De to skal debattere Brexits konsekvenser for Europa. For vil flere lande følge efter Storbritannien ud af EU? Og hvad bliver de øvrige konsekvenser?

Debatten, der live-streames til alle Kontrast-medlemmer, bliver styret af Mikkel Andersson, chefredaktør for Kontrast. Arrangementet er kun for medlemmer, og optagelsen af live-streamingen bliver tilgængelig for medlemmer efterfølgende.


Julehygge med Henrik og Merete

Dato: 16. december 2020 kl. 20.00

Sted: Online

Kontrast fejrer sin første jul ved at invitere alle medlemmer til julehygge med Henrik Dahl og Merete Riisager.

Allerhelst ville vi have lavet et arrangement med fysisk tilstedeværelse, dampende gløgg, æbleskiver og glæden ved at trykke hinandens hænder og ønske god jul. Det må blive næste år.

Men julen skal alligevel fejres, og derfor har chefredaktøren inviteret to bog-aktuelle borgerlige ind til en snak om bøger og borgerlighed. Bør borgerlige skrive flere bøger, og i så fald hvorfor og om hvad?

Alle medlemmer kan deltage online, og det vil være muligt både at stille spørgsmål til Henrik og Merete samt bestille deres bøger – signeret og til en særlig favorabel pris under og umiddelbart efter mødet.

Derudover vil der blive trukket lod om julegodter og et par flasker god gin blandt de deltagende medlemmer. Vi glæder os til at fejre julen med jer.


Live-debat om kristendom - med Morten Messerschmidt & Jacob Mchangama

Dato: 4. december 2020 kl. 16.00

Sted: Online

Digital live-debat mellem Justitias direktør, Jacob Mchangama, og Dansk Folkepartis næstformand, Morten Messerschmidt, om kristendommens betydning for det danske samfund.