Events for medlemmer


Som medlem er du en del af et borgerligt fællesskab - med foredrag, fester, debatter og saloner, hvor du kan møde landets skarpeste tænkere og skribenter.

Kommende arrangementer

Mød verdensberømte Ayaan Hirsi Ali og stil dit spørgsmål direkte

Dato: 2. marts 2021 kl. 18.00

Sted: Online

Stil dit spørgsmål over Zoom til den internationalt prisbelønnede forfatter og aktivist Ayaan Hirsi Ali, når hun gæster Kontrast til et live-interview om kvinder og islam eksklusivt for Kontrasts medlemmer.

Ayaan Hirsi Ali blev kendt som manuskriptforfatter til den hollandske film Submission, der kostede instruktøren Theo van Gogh livet, da han blev stukket ned af en islamisk terrorist. Siden flygtede hun fra Holland til USA, hvor hun med sin muslimske baggrund i flere bøger har stillet en skarp kritik af islam.

I sin aktuelle bog Frit Bytte advarer hun om, at vestlige kvinders sikkerhed og frihed er kommet under hårdt pres som følge af den massive indvandring fra muslimske lande.

Mødet live-streames til alle Kontrast-medlemmer over Zoom, der automatisk får tilsendt et link. Optagelsen af live-streamingen bliver tilgængelig for medlemmer efterfølgende.

Bliv medlem af Kontrast, og kickstart det borgerlige Danmark!

Som medlem sikrer du både Kontrasts fremtid og bliver en del af et borgerligt fællesskab - med foredrag, fester, debatter og saloner, hvor du kan møde landets skarpeste tænkere og skribenter. Og fordi vi er så glade for dit bidrag, sender vi en lille gave med posten. Medlemskab koster 1.200 kr. om året inkl. moms.