Redaktøren skriverMartin Henriksen får i dag et parti, men har ikke noget at have det iNye Borgerlige som politisk projekt skal defineres på en ny måde og sætte sig nye mål, hvis Martin Henriksen skal lykkes med at trække partiet i Folketinget efter næste folketingsvalg. Der er ingen plads til at genoplive det gamle.
DF’s 2030plan. En rød sjæl med blå kappeEt sjældent syn i dansk politik – Dansk Folkeparti har fremlagt en økonomisk politik. En 2030-plan er dukket på partiets hjemmeside og omtales i medierne. Er DF endelig blevet blåt, eller bæres arven fra røde Thulesen Dahl videre? Lars Kaaber, Kontrasts chefredaktør udsætter planen for den borgerlige lakmusprøve.
Borgerlige partiledere i sandkassenDe borgerlige partiledere har kastet sig ud i pinligt skænderi på sandkasseniveau om at ændre kvindernes værneret til værnepligt. Det er mangel på overblik og mangel på forståelse af proportionerne i den genopretning, som forsvaret står overfor.
Vi har brug for at vide, hvem morderen erAlle i Hjallerup ved, hvem morderen er. De kender hans navn, hans etnicitet og hans baggrund. Men medierne fortæller ikke os andre, hvem morderen er. Det er forkert. For i vores nationale fællesskab har vi samme behov for at deltage i forfærdelsen, sorgen og samtalen om forbrydelsen som danskerne i Hjallerup.
Venstrefløjens ulidelige intoleranceDet kunne hun have sagt sig selv. Mette Frederiksen blev buet ud fra venstrefløjens møde med beskyldning om at være ’folkemorder’. Det foregik i fredags hos Kvinfo. Helt efter bogen og ganske forudsigeligt. Intolerancen og attraktionen til vold er et kendetegn ved venstrefløjen.
CEPOS’ andel i det kollektive tab af fornuftJeg forstår ikke CEPOS. Den liberale tænketank CEPOS omfavner ideen om at afgiftsbelægge landbruget med en CO2-afgift uanset produktionstab eller om det gavner klimaet. Et CEPOS, der er mindre regnearks-fikseret og mere værdi-orienteret, har vi stadig til gode at opleve.