Debat
Bo Torstensen

15/1/23

Bo-T: Det trafikale venstreBo-T: Københavns Kommune vil sænke hastigheden i byen for klimaets skyld. Det bliver spændende at se, hvad der bliver den næste venstreorienterede mærkesag, der skal gennemføres ad den vej.
Debat
Bo Torstensen

06/12/22

Bo-T: KrænkenisseEn instruktør kom på glatis, da han på TV 2 skulle forsvare at have klædt nogle danske børn ud som grønlandske i en forestilling. Alle kan risikere at havne i den varme stol for en sådan helligbrøde.
Debat
Bo Torstensen

27/11/22

Bo-T: StempelpressetBo-T afslutter temaugen med sin udlægning af bureaukratiets trakasserier. Tegningen taler vist for sig selv. Tak til alle, der medvirkede og læste med her i ugen!
Debat
Bo Torstensen

13/11/22

Bo-T: Manglende adgangsmandatDet er kommet frem, at der på Christiansborg befandt sig udefrakommende i lokaler, de ikke havde ret til at opholde sig i.
Debat
Bo Torstensen

30/10/22

Bo-T: StemmegaflenI valgkampens slutspurt har Socialdemokratiet besluttet at underløbe det danske lønsystem og favorisere nogle bestemte offentlige grupper med lønforhøjelse. (Tegning af Bo Torstensen for Kontrast.)
Debat
Bo Torstensen

09/10/22

Bo-T: ValgvidsbilismeTegning af Bo Torstensen for Kontrast: I denne uge blev valget til mediernes store lettelse endelig udskrevet. Vi bliver fra starten lovet et tæt og dramatisk Politiker Grand Prix med et uhørt stort antal deltagere og sandsynligvis en gyser af et opløb.
Debat
Bo Torstensen

11/9/22

Bo-T: Anti-bil-listenDer synes i Borgerrepræsentationen på Københavns Rådhus at herske et eklatant had til alt, hvad der har med biler at gøre, på trods af at en stor del af borgerne og gæsterne faktisk er afhængig af deres bil for at få det hele til at hænge sammen. Tegning af Bo Torstensen for Kontrast.
Debat
Bo Torstensen

24/8/22

Bo-T: KlimaskræmselTegning af Bo Torstensen: Medierne forsøger efterhånden at overgå hinanden, når det kommer til alarmistisk tilgang på klimaområdet. Fra det ene dommedagsscenarie til det andet over apologetiske featureartikler til profilering af rabiate organisationer som Extinction Rebellion.
Debat
Bo Torstensen

19/6/22

Bo-T: Farver nye verdenGreenpeace Norden vil afskaffe begrebet “sort energi”, fordi det lyder racistisk. Farven grøn er derimod ikke problematisk at bruge, formoder generalsekretæren. Men udviklingen går som bekendt hurtigt i de kredse.
Debat
Bo Torstensen

04/6/22

Bo-T: Neminksis?Statsministeren vandt en af sine største sejre ved at sikre et overvældende ja til at afskaffe forsvarsforbeholdet. Men snart bliver EU afløst af en anden dagsorden, når Minkkommissionens beretning udkommer. (Tegning: Bo Torstensen).
Debat
Bo Torstensen

30/5/22

Bo-T: Media de TrixDet nye røde medieforlig er uhyre lukrativt for generaldirektør Maria Rørbye Rønn og Danmarks Radio. Aftalen skal angivelig forhindre, at streamet amerikansk underholdning kommer til at fortrænge dansk kulturliv.
Debat
Bo Torstensen

23/5/22

Bo-T: En bjørn påMed Sverige og Finlands ansøgninger om NATO-medlemskab ser det ud til, at Putin har opnået det modsatte af, hvad han ønskede med “specialoperationen” i Ukraine.
Debat
Bo Torstensen

15/5/22

Bo-T: Civil uskyldighed?Forfatter Carsten Jensen, tidligere kendt for at rejse over hele verden, roste sig selv og de kriminelle handlinger udført af klimafanatikerne Extinction Rebellion i en lang, forarget tekst, hvor han sammenlignede politiets behandling af ham med interneringerne under 2. verdenskrig.
Debat
Bo Torstensen

08/5/22

Bo-T: Makrel-MetteDen indiske premierminister Modi har været på officielt besøg i Danmark. Hjemme i Indien har hans regeringskontor lavet en tegneserie til skolebørn, som portrætterer hans barn- og ungdom særdeles heroisk. Det var måske en idé til efterfølgelse for den danske statsminister? Kontrast giver et bud.
Debat
Bo Torstensen

04/5/22

Bo-T: Den forbudte rematerialiseringDet ser ud til at være blevet en farbar vej til berømmelsen for håbefulde kunstnere at ødelægge tidligere kunstneres værker, men måske har det i virkeligheden altid været sådan?
Debat
Bo Torstensen

24/4/22

Søndagstegning: Mor PutinFlere lydfiler er kommet frem, hvor russiske mødre tilsyneladende aktivt støtter deres sønner i krig med at begå overgreb.
Debat
Bo Torstensen

10/4/22

Søndagstegning: KlimamarchMens Europa står i den værste krise i nyere tid med krig i Ukraine og trusler om eskalering med atomvåben, er flere debattører og videnskabsfolk ude med budskaber om, at ressourcerne bør bruges på klimaaktivisme.
Debat
Bo Torstensen

03/4/22

Søndagstegning: StemmeprøvePartier på yderfløjene er forargede over formuleringen af teksten på den stemmeseddel, som danskerne skal bruge ved folkeafstemningen 1. juni. De mener, at det er fusk og manipulation at udelade væsentlige ord som ‘EU’ og ‘forsvarsforbehold’.
Debat
Bo Torstensen

27/3/22

Søndagstegning: Overmod og modtrækPå trods af militær overmagt kan russerne ikke rigtig gøre fremskridt i deres “særlige militære operation” i Ukraine. Tiltroen til egne evner er klart overvurderet, ligesom vurderingen af Ukraines modstandsvilje er klart undervurderet. Putin reagerer med at skrue op for både retorik og brutalitet.
Debat
Bo Torstensen

20/3/22

Søndagstegning: TabuRetterKrigen i Ukraine ændrer på gamle stillinger, og især på venstrefløjen har det været hårdt at flytte sig mod midten. Man har nødtvunget måttet opgive urgamle dogmer og rykke sig markant mod højre for fortsat at sidde med ved bordet, hvor ikke alt er lige spiseligt.
Artikel
Bo Torstensen

14/3/22

Søndagstegning: Bæredygtig krig?Et bredt flertal har indgået forlig om at tilføre forsvaret yderligere 18 milliarder om året for at opfylde løftet til NATO. Der er dog ikke enighed blandt partierne om, hvad milliarderne skal bruges til. Tilsyneladende er også den grønne omstilling at regne for gyldig oprustning.
Debat
Bo Torstensen

06/3/22

Søndagstegning: Pas på kropssproget!Med Ruslands indtog i Ukraine er Enhedslisten vågnet op til en ny virkelighed. Der skal gøres op med indgroede forestillinger og luges ud i automatreaktioner, da man ellers risikerer at ende på den forkerte side af historien. Det handler om at udsende de rigtige signaler.