Debat
Ryan Smith

01/5/24

Venstreorienterede dyrker en falsk kristendomVenstreorienterede mennesker mimer kristendommen, men udtrykker i virkeligheden en kopi, ja, en forvanskning af originalen, skriver Ryan Smith, der opfordrer Kontrasts læsere til at tage sig i agt for efterligninger.
Debat
Ryan Smith

03/8/23

Spild ikke din tid med nysocialkonservatismeRyan Smith advarer mod at bygge en borgerlig anskuelse op på et fejlagtigt fundament. Du skal især erkende, at politik frem for alt handler om magt.
Artikel
Ryan Smith

25/5/23

Borgerligt symposion #2: Vinhacks!En række af det borgerlige Danmarks ypperligste vinkendere er på banen igen. Nu med gode forslag til dem, der nyligt er begyndt deres dannelsesrejse inden for ædle druer.
Debat
Ryan Smith

24/4/23

Sig det efter mig: Anarko-tyranniRyan Smith: Absurd detailregulering underminerer fundamentet for det liberale demokrati, mens grundlæggende principper falder i baggrunden.
Debat
Ryan Smith

14/4/23

Den godmodige sexisme, som kvinder elskerRyan Smith: Vesterlændinge er opfostret med en idé om, at al sexisme er skidt og uønsket. Men virkeligheden viser noget andet, som er svært at bortforklare.
Artikel
Ryan Smith

10/1/23

Borgerligt symposion: Disse vine bør du prøve i 2023Bliv klar til det nye års bal i den borgerlige med vinanbefalinger fra Morten Messerschmidt, Ole Birk Olesen, Lars Seier Christensen, Lars Tvede med flere.
Debat
Ryan Smith

04/1/23

Renaud Camus: En introduktionRyan Smith introducerer det meget diskuterede begreb ‘den store udskiftning’ og dets ophavsmand, den franske forfatter Renaud Camus.
Debat
Ryan Smith

12/12/22

Det dunkelt skrevne er det dårligt tænkteRyan Smith: Intet er lettere end at skrive, så ingen forstår det. Det udnytter både den falske forsker, den falske kunstner og ikke mindst den falske politiske agitator.
Debat
Ryan Smith

25/2/22

Det vigtigste ord, du aldrig har hørt omRyan Smith: Hvad skal vi kalde den tendens, at administratorer, konsulenter og fidusmagere overtager institutioner? Komplifikation! Som den tyngdekraft, der opstår omkring et sort hul, står intet imod disse menneskers trang til at komplifikere.
Debat
Ryan Smith

29/7/21

En guide til politisk gaslightingFinder den psykologiske manipulation 'gaslighting' også sted i politik? Ryan Smith har et par bud på, hvordan det kunne se ud. Det gælder for eksempel, når politikere eller meningsdannere fastholder, at "det finder ikke sted, og det er godt, at det gør".
Debat
Ryan Smith

27/7/21

Religionskassen: En vestlig misforståelseDet moderne samfunds tilgang er, som om folks religion ligger i en kasse i deres hoveder, som den enkelte bare skifter ud efter behag. Men den opfattelse kommer til kort i mødet med folk, der ikke er ligesom os og heller ikke bliver det, skriver Ryan Smith.
Debat
Ryan Smith

18/6/21

Tips fra Machiavelli til nutidens borgerligeHvis det blå Danmark har brug for en renæssance, hvad så med at hente politisk rådgivning fra renæssancen? Inspireret af Machiavelli har Ryan Smith skrevet en borgerlig slagplan, der gerne må læses humoristisk.
Debat
Ryan Smith

09/6/21

Er kønsstudier videnskab?Eksperimenter med afsæt i evolutionær teori har genereret langt mere anvendelig og verificerbar viden om køn og adfærd end det meste, der kommer ud af universiteternes afdelinger for kønsstudier, hvis produkter ofte i betænkelig høj grad ligner pseudovidenskab. Det mener Ryan Smith.
Debat
Ryan Smith

07/6/21

Tredje verdenskrig er i gang på nettetSkal internetkulturen være vovet og antiautoritær eller konform og konsensussøgende? Der foregår en kamp online, og udfaldet vil få væsentlig betydning for verdens fremtid, skriver Ryan Smith.
Debat
Ryan Smith

23/5/21

Det sidste menneskeRyan Smith beretter om 'Det sidste menneske' med inspiration fra Nietzsche. Det handler om en mennesketype såvel som det håbløse i den borgerlige drøm om at demaskere statsministeren.
Debat
Ryan Smith

17/5/21

Et fiktivt rige fortæller om nutidens ungeRøverhistorier om et svundent imperium har fanget Ryan Smiths opmærksomhed. Myten om det tartarianske rige kan tjene som nøgle til at forstå vores egen tid, hvor myten bliver fortalt, skriver han.
Debat
Ryan Smith

29/4/21

Hvorfor alt er venstreorienteret (og vejen ud af det)Ryan Smith udlægger, hvorfor den politiske strøm altid risler den samme vej. Han anviser også en løsning, som ikke vil falde i god jord hos de mere polerede borgerlige.
Debat
Ryan Smith

20/4/21

Schumpeter og vejen ud af borgerlig kriseRyan Smith udlægger den østrigske økonom Joseph Schumpeter, og hvordan han kan inspirere borgerlig tænkning anno 2021. Ned med pseudoeliter og op med stolthed og selvrespekt.
Debat
Ryan Smith

10/4/21

Ryan Smith: Robotkvindernes vidunderlighedDet er ikke patriarkatets undertrykkende kønsnormer, som skaber tjenende robotter med kvindelige karakteristika. Tværtimod viser studier, at kvindelige privilegier er skyld i robotternes køn.
Debat
Ryan Smith

10/3/21

Ryan Smith: De konservatives stille styrkeKonservative medarbejdere er at foretrække, hvis du vil give kunderne god service, viser et nyt studie. Men kan den erfaring bruges til noget i parlamentarisk politik?
Debat
Ryan Smith

25/2/21

Nødvendigheden af kulturel appropriationEr kulturel appropriation i virkeligheden en af forudsætningerne for et civiliseret samfund? Det kan man finde argumenter for i den skotske tænker David Humes filosofiske klassiker A Treatise of Human Nature, skriver Ryan Smith.
Debat
Ryan Smith

10/2/21

Ryan Smith: Pressen har stadig Peterson Derangement SyndromeSammen med Trump Derangement Syndrome og Brexit Derangement Syndrome henviser Peterson Derangement Syndrome til den observation, at store dele af journalistkorpset ikke kan dække visse fænomener uden at forvrænge eller tale usandt.
Debat
Ryan Smith

28/1/21

Trumps modkulturelle grovhederTrumps forbrugsvaner er ikke i tråd med de herskende klassers, og han hverken viljer eller evner at adlyde modernitetens høflighedsbestemmelser. Men moralen bag vores civilitetskultur er arbitrær, mener Ryan Smith.
Debat
Ryan Smith

14/1/21

Den ”glade” liberalisme underminerer sig selvDer findes to slags liberalisme – en "glad" liberalisme og en "kassemester"-liberalisme. Ryan Smith har lavet en guidende matrix.
Debat
Ryan Smith

05/12/20

Debattens falske ofreRyan Smith: Vær på vagt over for den selvpromoverende manipulator med falsk offerstatus og falske dyder – for det er ikke nødvendigvis de sande ofre, der råber højest eller skriver om det i Politiken.
Debat
Ryan Smith

19/11/20

Ryan Smith: Uligeløn handler ikke om diskriminationMænd og kvinder får ikke lige løn for lige arbejde, hører vi ofte. Men årsagerne er komplekse, og udsagnet kun delvist rigtigt.
Debat
Ryan Smith

11/11/20

De progressives retoriske bluffnumreHvordan gik det til, at antifascisme kom til at betyde autoritær kontrol med anderledes tænkende, antiracisme blev til segregering af mennesker på baggrund af race, og ligestilling blev til særlige kvoter for kvinder?
Debat
Ryan Smith

01/11/20

Troldspejlet TrumpIfølge Ryan Smith er Donald Trump manden, som skal frelse Amerika, og manden, som allerede har ødelagt alt. En visionær leder, der har gennemskuet Washington-insiderne, og et mindrebegavet tossehoved, som ikke ved, hvad han laver. Manden, som siger fra over for våbenproducenternes ønske om evige krige, og reinkarnationen af Hitler.