Podcast
Nej til nyt

24/10/23

Nej til nyt: Exit Ellemann. Enter islamistisk terrorJakob Ellemann har forladt sin formandspost, regeringen og Folketinget. Men løser det Venstres problemer? Det skal også handle om Israels krig mod terrorbevægelsen Hamas, der har afsløret en stærkt problematisk holdning blandt en del herboende mennesker af mellemøstlig herkomst. Og hvad siger det rystende ædru panel til fænomenet ”sober curious”?
Podcast
Nej til nyt

11/10/22

Nej til nyt med Morten Messerschmidt: DF, de små prinser og den nationale samlingsregeringNej til nyt har lokket Dansk Folkepartis formand, Morten Messerschmidt, væk fra valgkampen og ind til en snak om prins Joachim og alle de små prinser og om en national samlingsregering. Og så naturligvis hvorvidt Dansk Folkeparti overhovedet adskiller sig fra partier som Nye Borgerlige og Danmarksdemokraterne.
Podcast
Nej til nyt

29/8/22

Nej til nyt: Klassesamfundet, det gode liv eller sanseløs hedonisme – med særlig gæst Kaare DybvadNej til nyt er taget til frokost i Udlændingeministeriet. Debatten bølger lystigt om konservativt standssamfund kontra socialdemokratisk velfærdsstat, LA’s bud på det gode liv samt den finske statsministers festliv foruden populærkultur.