Podcast

06.03.21

Den Blå Time: Er uddannelse og arbejde nok til at sikre integration, og spiller kultur en rolle for covidsmitte?

I dagens blå time diskuterer panelet, om det er meningsfuldt at oplyse religion i forbindelse med statsborgerskab, om kultur og religion har noget med forhøjet smittespredning at gøre, og om uddannelse og bedre arbejdsmarkedsdeltagelse er de afgørende parametre for vellykket integration.

Dagens panel er Rasmus Ulstrup Larsen, forfatter til den nyligt udgivne Tidens Tegn og politisk rådgiver (NB), Mersiha Cokovic, konsulent og mangeårig debattør på bl.a. Berlingske, Ali Aminali, socialrådgiver, debattør og i færd med at blive integreret i kulturdanmark på podcasten Educating Ali.

Den Blå Time er Danmarks borgerlige debatprogram, hvor et skiftende panel hver uge kaster et borgerligt blik på aktuelle begivenheder samt politiske og kulturelle tendenser i ind- og udland. 

Du kan finde Den Blå Time og audio af alle Kontrasts udsendelser som podcast i iTunes, Google Podcast, Spotify og via vores RSS-feed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter