Podcast

27.02.21

Den Blå Time: Vinder blå blok på covidsplittelse, og er grænsen mellem forskning og rød aktivisme ved at forsvinde?

Dagens panel i Den Blå Time ser nærmere på den langsomme genåbning af Danmark og den splittelse, det har medført i det politiske landskab, og vender derefter Metoo, råddenskab og straf i den danske mediebranche og debatterer afslutningsvis de stadig mere flydende grænser mellem videnskab og venstreorienteret aktivisme i den akademiske verden.

Dagens panel:

Henrik Dahl: Folketingsmedlem samt sundhedsordfører for Liberal Alliance, forfatter til et utal af bøger og manden, der ville være en meget intellektuel Audi, hvis han var din nabos bil.

Eva Selsing: Filosof, husmor og, i kraft af sit virke som klummeskribent i Berlingske, Danmarks svar på sandsigersken Kassandra.

Chris Bjerknæs: Konsulent for Dansk Folkeparti, uddannet farvehandler og kæmpefan af dansk hiphop fra 1990'erne og dermed Christiansborgs udgave af Humleridderne.

Den Blå Time er Danmarks borgerlige debatprogram, hvor et skiftende panel hver uge kaster et borgerligt blik på aktuelle begivenheder samt politiske og kulturelle tendenser i ind- og udland. 

Du kan finde Den Blå Time og audio af alle Kontrasts udsendelser som podcast i iTunes, Google Podcast, Spotify og via vores RSS-feed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter