Podcast

20.09.23

Nej til nyt i det konservative blodbad

Nej til nyt analyserer Konservatives krise og forsøger at køre rådmand Nicolaj Bang i stilling som ny partiformand. Redaktionen vender også Dansk Erhvervs drøm om titusinder af arbejdskraftmigranter samt Mette Frederiksens drøm om at få danskerne til at arbejde mere - ikke for fædrelandet, men for velfærden.

Der går ondsindede rygter om, at Det Konservative Folkeparti er i krise. Nej til Nyt kommer med sin analyse og forsøger at køre rådmand Nicolaj Bang i stilling som ny konservativ formand. Denne gang handler det desuden om Dansk Erhvervs forslag om massiv arbejdskraftsindvandring samt om Socialdemokratiet, der vil have os til at arbejde meget mere – ikke for fædrelandet men for velfærden. Og så er der naturligvis populærkulturelle anbefalinger i form af country, TV og et eller andet mærkeligt fra Mellemøsten.

Nej til nyt er Nicolaj Bang, fast skribent ved Aarsskriftet Critique og rådmand for teknik og miljø for Det Konservative Folkeparti i Århus. Rasmus Ulstrup Larsen, journalist ved Kontrast og forfatter til bogen Tidens tegn samt Christian Egander Skov, redaktør ved Årsskriftet Critique og forfatter til bogen Borgerlig krise.

Du kan finde Nej til nyt og audio af alle Kontrasts udsendelser som podcast i iTunes, Google Podcast, Spotify og via Kontrasts RSS-feed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter