Podcast
Nej til Nyt

02/1/22

Nej til nyt: Ny formand til DF, mere woke til de borgerlige og mere diktatur til ungdommenNej til nyt kommer med anbefalinger til formandsvalget i Dansk Folkeparti og debatterer, hvorfor ungliberale kvinder bliver woke. En undersøgelse viser, at ungdommen omfavner autoritære regimer, hvis det kan løse klimaspørgsmålet, og det forstår panelet ikke rigtigt, men de prøver. Og så er der naturligvis også populærkulturelle anbefalinger.
Podcast
Nej til Nyt

05/12/21

Nej til nyt: At kæmpe og tabe. Det er en livsopgaveNej til nyt er tilbage er tilbage med debat om angivelige kæmpesejre på integrationsfronten, borgerlig svaghed i kultur- og åndslivet, Socialdemokratiets kæmpestore valgnederlag og naturligvis en del umotiveret defaitisme.
Podcast
Nej til Nyt

14/10/21

Nej til nyt med Kaare Dybvad: Arbejdets glæde, marxismens fattigdom og den skældud-frie skoleKaare Dybvad er bekymret over den protestantiske arbejdsmorals skæbne i det moderne samfund. Gider folk overhovedet at arbejde? Det faste Nej til nyt-hold er både bekymret over marxismens angivelige genkomst på de danske universiteter og idiotiens genkomst i den danske folkeskole.
Podcast
Nej til Nyt

29/9/21

Nej til nyt: Venstre-woke og DF-brokeNej til nyt, denne gang om barsel og alt mulig andet: EU og arbejdsmarkedets parter mener, at det er bedst, hvis kvinder ikke er så meget sammen med deres børn. Det ville være bedre at sende børn i institution. Det mener Venstre også. Venstre er woke, DF er broke. I hvert fald lige nu.
Podcast
Nej til Nyt

30/8/21

Nej til nyt: Vesten svigter. Forældrene svigter. Sygeplejerskerne svigter.Efter en sommerpause er podcasten Nej til nyt tilbage, mere vrangvillige og reaktionære end nogensinde.
Podcast
Nej til Nyt

20/7/21

Nej til nyt svarer på lytterønsker i sommerlandetNej til nyt er gået på sommerferie. Derfor har vi kastet ansvaret fra os og i hænderne på vores lyttere.
Podcast
Nej til Nyt

18/6/21

Nej til nyt med gæstesolist Søren Hviid PedersenEr alle konservative reaktionære? Hvad stiller vi op med Schlüters arv, og hvorfor er der så ufedt i Jylland?
Podcast
Nej til Nyt

27/5/21

Hvor i alverden er alle damerne henne? Kan vi regne med Socialdemokratiets udlændingepolitik, og hvorfor er ungdommen klimatosset?Hvorfor er der ingen damer i borgerlig politik? Vores Nej til Nyt-panelister kan ikke forstå det. Men de overvejer dygtigt grundene!
Podcast
Nej til Nyt

16/5/21

Nej til nyt: Må Stoklund fjerne ukrudt? Er Pape højreradikal? Og hvordan nu med rentefradraget?Nej til nyt" diskuterer nationalsocialdemokratisme, nationalkonservatisme, rentefradrag - og Hundehvalpen Silver.
Podcast
Nej til Nyt

27/4/21

Nej til Nyt på Kontrast: Hvordan får vi Løkke til at sejle? Og må man kæle en ged?Kontrast er stolte over at præsentere en af de mest interessante borgerlige danske podcasts, 'Nej til Nyt', der løbende begås af en række af folkene bag Årsskriftet Critique. Nej til nyt kan fremover kan findes her på siden og i Kontrasts podcast-feed.