Podcast
Nej til Nyt

22/4/24

De progressives krampe i armeneDe progressive får krampe i armene af glæde for tiden. Ikke alene er Børsen brændt ned og har efterladt en byggetomt for idéerne og fremskridtet, der er også kommet nye tal, som viser, at hvis man tvangsfordeler barsel i familierne, så tager mænd mere barsel. Men gad vide, om alle disse forbavsende sejre er nok til at begejstre vores faste Nej til nyt panel? Det skal også handle om støtten til Ukraine, Israel og Taiwan – Vestens frontlinjestater – og så naturligvis populærkultur, computerspil, film og Netflix-serier.
Podcast
Nej til Nyt

26/2/24

Nej til nyt: Den sidste generation på Titanic bliver borgerlig - hurra!Den borgerlige idédebat blomstrer, og der bliver udgivet et hel vognlæs af bøger. To ud af tre medlemmer af vores faste, reaktionære panel har anmeldt den samme bog til dagspressen og tager den under kærlig behandling. Det skal også handle om Vesterlandets fertilitetskrise. Ingen får børn og derfor skal vi alle dø. Måske. Til gengæld kan vi glæde os over, at de unge – måske den sidste generation – pludselig er blevet meget borgerlige eller i hvert fald liberale.
Podcast
Nej til Nyt

15/1/24

Sorrig og glæde ved tronskiftetDanmark har fået ny konge. Frederik X har overtaget tronen efter sin mor... som ikke er død. Det er til gengæld Gud. Måske? Og hvad vi det sige, at være konge af morgendagen. Vores Nej til nyt-hold er splittede ind i deres inderste kerne og indbyder til offentlig terapisession i dagens afsnit. Her skal det også handle om Nye Borgerlige og Vermunds abdikation samt om EU, der ikke abdicerer noget som helst, men bare ekspanderer udover sine egne bredder.
Podcast
Nej til Nyt

07/11/23

Hvordan den kreative klasse gjorde os dovne, frygtsomme og ligeglade med UkraineLever vi virkelig i en stat, hvor selv den kreative klasse skal frygte politiet? Det antyder en meget omtalt dokumentar på TV2. Nej til Nyt er ikke sikre på, at det kan passe. Og hvad med danskerne, arbejder de for lidt? Eller måske for meget? Og er det særligt hårdt for den kreative klasse? Og så skal det også handle om Ukraine, som alle har glemt og som alle er ligeglade med? Hvordan kan det være og er det hele den kreative klasses skyld? Og så er der masser af populærkulturelle anbefalinger
Podcast
Nej til Nyt

20/9/23

Nej til nyt i det konservative blodbadNej til nyt analyserer Konservatives krise og forsøger at køre rådmand Nicolaj Bang i stilling som ny partiformand. Redaktionen vender også Dansk Erhvervs drøm om titusinder af arbejdskraftmigranter samt Mette Frederiksens drøm om at få danskerne til at arbejde mere - ikke for fædrelandet, men for velfærden.
Podcast
Nej til Nyt

15/8/23

Nej til nyt og Kaare Dybvad begraver udlændingeloven af 1983Redaktionen bes￸ger udlændingeminister Kaare Dybvad, og holder messe over den forkætrede udlændingelov af 1983. Det skal også handle om Alex Vanopslagh og vort kære gamle Dannebrog, kø￸benhavnsk slumromantik, Barbenheimer samt naturligvis Blockbuster, som nu er kommet på museum.
Podcast
Nej til Nyt

25/7/23

Nej til nyt: Nu med hede sommerløjer!Panelet besvarer lytterspørgsmål om alle de ting, almindelige mennesker går op i: Feministisk tryllesprog, høflighed i tøj og tale, genfortryllelse af den moderne verden og naturligvis det helt nødvendige opgør med toksisk maskulinitet.
Podcast
Nej til Nyt

15/5/23

Nej til nyt: Vi hilser vor AI-herskere med ydmyghed og respektFremtiden er AI, og Nej til nyt siger "ja!" til AI, som vil revolutionere menneskelivet skabe enorm vækst og føre mennesket tilbage til sig selv - indtil vi bliver sat i dødslejre. Sådan lyder prognosen. Vores faste panel taler også om Onkel Reje, Berlingske Tidende og unge studiner, der fylkes om Judith Butler.
Podcast
Nej til Nyt

11/4/23

Nej til nyt: Redaktionen og Christian Vigilius står vagt om danskernes privatliv. Eller gør de?Politikerne blander sig mere og mere i danskernes privatliv. Og det er for galt! Eller..? Panelet har fået besøg af landsformand for Konservativ Ungdom Christian Holst Vigilius. De taler også om gamle huse, der nu skal rives ned samt om de ulykkelige venstreorienterede unge.
Podcast
Nej til Nyt

03/3/23

Nej til nyt: Naturligvis skal P3 være mere wokeDet reaktionære panel debatterer nye P3-chefer, repræsentationsbegejstrede kulturministre, grev Dracula og andet uhyggeligt.
Podcast
Nej til Nyt

30/1/23

Nej til nyt: Live fra Store Bededags- og Nye BorgerkrigenNicolaj skammer sig over sin reaktion på krigen i Ukraine. Rasmus synes han er banal, og Christian vil lære at betjene et maskingevær. Og så noget om Nye Borgerlige og St. Bededag.
Podcast
Nej til Nyt

21/12/22

Nej til nyt: Med gløgg, æbleskiver og en regering for hele folket!Hvad siger vort faste og forbavsede panel til den nye regering? Er der lys i mørket? Hvad er de bedste julefilm, og er lille Karen en heks eller en yndig pige?
Podcast
Nej til Nyt

07/11/22

Nej til nyt: Næsten live fra valgets rygende ruinhobMidt i det krater og den rygende ruinhob, der engang var blå blok, har Nej til nyt-panelet sat hinanden stævne for at diskutere valget og tilværelsens mange tunge nederlag.
Podcast
Nej til Nyt

13/9/22

Nej til nyt: Fra slagtebænk Brinkmann til blodrus i DRDen britiske dronning er død, renterne stiger, og der er gang i valgkampen. Det skal Nej til nyt-panelet ikke tale om. I stedet skal det handle om den dybe inkompetence i Danmarks Radios øverste ledelse, om venstreradikalismens nyfundne had til Svend Brinkmann og en bog, en af panelisterne har skrevet. Dertil finske krigsfilm, antik madkultur samt drager og nisser.
Podcast
Nej til Nyt

14/7/22

Nej til nyt: Sommerudgave om damer, morgensang og lytterønskerNej til nyt bruger akurketiden på at besvare lytterspørgsmål, og det handler en hel del om damer. Hvorfor skal de blive konservative? Hvorfor hader de borgerlige, og hvorfor hader borgerlige dem? Hvorfor elsker de i virkeligheden store maskiner? Men det er ikke damer alt sammen. Det handler også om morgensang, venstreorienterede undervisere og meget mere.
Podcast
Nej til Nyt

23/6/22

Nej til nyt: Støjbergs parti, ungdommens karakter og afskyelige veganerforældreDe faste reaktionære panelister er blandt de første med en analyse af Danmarksdemokraterne, lavet allerede før Støjberg præsenterede partiet. Også på programmet er veganerforældre og Mette Frederiksens idé om karakteren 10 som højeste adgangskrav til prestigestudier.
Podcast
Nej til Nyt

27/5/22

Nej til nyt: Pape vakler, Mette snakker og Ellemann tænder propelhattenDe borgerliges kamp for Claus Hjort Frederiksens politiske immunitet har afsløret Søren Pape som enten en vakler eller en reflekteret politisk tænker. Mette Frederiksen har lavet en ny podcast, så hun kun skal tale med dem, hun er enig med. Og så har de borgerlige fundet ud af, at frihed er megafedt. Men er det nok til at vinde et valg?
Podcast
Nej til Nyt

22/4/22

Nej til nyt: Paludan, gudløse konservative og solcellens forbandelseNej til nyt har besøg af Sverige-ekspert Anders Orris, der fortæller om Rasmus Paludans turné og de store svenske integrationssucceser, som har slået verden med forbavselse. Panelet vender også regeringens planer om at ødelægge Danmark med grøn omstilling og de gudløse konservative mænd.
Podcast
Nej til Nyt

08/4/22

Nej til nyt: Russiske myrderier, danske racister og skuffende socialdemokraterDenne uges Nej til nyt spørger, hvad myrderierne i Butja fortæller os om krigen. Vores faste panelister spørger også, om danskerne virkelig er racister, fordi de åbner deres arme for de ukrainske flygtninge. Endelig tager de fat på regeringens plan om udflytning af uddannelsespladser, der endte noget mindre ambitiøst end håbet.
Podcast
Nej til Nyt

17/3/22

Nej til nyt: Drømmen om et militariseret TysklandNej til nyt-holdet er kommet ud af jernlungen efter mange strabadser og taler denne gang om europæisk oprustning som følge af krigen i Ukraine, om den maskuline Zelenskij og den lattervækkende Macron. Og om tobak, som nu skal forbydes. Populærkultur bliver der også tid til. Ikke mindst The Godfather og Illustreret Videnskabs historiepodcast.
Podcast
Nej til Nyt

13/2/22

Nej til nyt: Ægteskabsproblemer, allianceproblemer og livlig orkestermusikDer er ballade i folkekirken. Det viser sig, at nogen tror, at ægteskabet handler om mand og kvinde her i 2022. Der er også ballade i Ukraine, fordi nogen tror, at et selvstændigt land har ret til at vælge sine egne alliancepartnere. Og så her i 2022!
Podcast
Nej til Nyt

21/1/22

Nej til nyt: Så er det snart enhver mands ret at få en babyDet er enhver mands ret at få en baby. Engang var det en Monty Python-sketch, i dag på vej til at blive virkelighed. Panelet, hvor Nikolaj Bøgh afløser Nicolaj Bang, vender også borgerlig woke (igen) og Løkkes idé om tvungen samfundspligt til de unge.
Podcast
Nej til Nyt

02/1/22

Nej til nyt: Ny formand til DF, mere woke til de borgerlige og mere diktatur til ungdommenNej til nyt kommer med anbefalinger til formandsvalget i Dansk Folkeparti og debatterer, hvorfor ungliberale kvinder bliver woke. En undersøgelse viser, at ungdommen omfavner autoritære regimer, hvis det kan løse klimaspørgsmålet, og det forstår panelet ikke rigtigt, men de prøver. Og så er der naturligvis også populærkulturelle anbefalinger.
Podcast
Nej til Nyt

05/12/21

Nej til nyt: At kæmpe og tabe. Det er en livsopgaveNej til nyt er tilbage er tilbage med debat om angivelige kæmpesejre på integrationsfronten, borgerlig svaghed i kultur- og åndslivet, Socialdemokratiets kæmpestore valgnederlag og naturligvis en del umotiveret defaitisme.
Podcast
Nej til Nyt

14/10/21

Nej til nyt med Kaare Dybvad: Arbejdets glæde, marxismens fattigdom og den skældud-frie skoleKaare Dybvad er bekymret over den protestantiske arbejdsmorals skæbne i det moderne samfund. Gider folk overhovedet at arbejde? Det faste Nej til nyt-hold er både bekymret over marxismens angivelige genkomst på de danske universiteter og idiotiens genkomst i den danske folkeskole.
Podcast
Nej til Nyt

29/9/21

Nej til nyt: Venstre-woke og DF-brokeNej til nyt, denne gang om barsel og alt mulig andet: EU og arbejdsmarkedets parter mener, at det er bedst, hvis kvinder ikke er så meget sammen med deres børn. Det ville være bedre at sende børn i institution. Det mener Venstre også. Venstre er woke, DF er broke. I hvert fald lige nu.
Podcast
Nej til Nyt

30/8/21

Nej til nyt: Vesten svigter. Forældrene svigter. Sygeplejerskerne svigter.Efter en sommerpause er podcasten Nej til nyt tilbage, mere vrangvillige og reaktionære end nogensinde.
Podcast
Nej til Nyt

20/7/21

Nej til nyt svarer på lytterønsker i sommerlandetNej til nyt er gået på sommerferie. Derfor har vi kastet ansvaret fra os og i hænderne på vores lyttere.
Podcast
Nej til Nyt

18/6/21

Nej til nyt med gæstesolist Søren Hviid PedersenEr alle konservative reaktionære? Hvad stiller vi op med Schlüters arv, og hvorfor er der så ufedt i Jylland?
Podcast
Nej til Nyt

27/5/21

Hvor i alverden er alle damerne henne? Kan vi regne med Socialdemokratiets udlændingepolitik, og hvorfor er ungdommen klimatosset?Hvorfor er der ingen damer i borgerlig politik? Vores Nej til Nyt-panelister kan ikke forstå det. Men de overvejer dygtigt grundene!
Podcast
Nej til Nyt

16/5/21

Nej til nyt: Må Stoklund fjerne ukrudt? Er Pape højreradikal? Og hvordan nu med rentefradraget?Nej til nyt" diskuterer nationalsocialdemokratisme, nationalkonservatisme, rentefradrag - og Hundehvalpen Silver.
Podcast
Nej til Nyt

27/4/21

Nej til Nyt på Kontrast: Hvordan får vi Løkke til at sejle? Og må man kæle en ged?Kontrast er stolte over at præsentere en af de mest interessante borgerlige danske podcasts, 'Nej til Nyt', der løbende begås af en række af folkene bag Årsskriftet Critique. Nej til nyt kan fremover kan findes her på siden og i Kontrasts podcast-feed.