Forhandlingerne om dannelsen af en ny regering fortsætter mandag klokken 09.30 på Marienborg.
Det oplyser Socialdemokratiet i en pressemeddelelse.
Temaet for møderne bliver sundhedsområdet.
- Der forhandles med alle partier, der fortsat indgår i drøftelserne. Rækkefølgen af møder tilrettelægges efter, hvad der er praktisk muligt, skriver partiet.
Danmarksdemokraterne er som det eneste parti på nuværende tidspunkt ude af forhandlingerne.
Fredag var næsten alle partier på Marienborg for at indlede de første forhandlinger med den fungerende statsminister og Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen.
Det er kun Nye Borgerlige, som ikke har været ind og forhandle endnu. Det får partiet chancen for tirsdag.
Under valgkampen har sundhedsområdet været italesat mange gange - blandt andet under partilederdebatterne.
I forbindelse med en debat i DR Koncerthuset i de sidste dage før valgdagen lød det var Mette Frederiksen, at det ville være en god idé at se på strukturerne i sundhedsvæsnet.
Og så rakte hun en hånd frem mod Lars Løkke Rasmussen, politisk leder for Moderaterne, som i høj grad har brugt valgkampen på at tale om sundhed.
- Og jeg tror, du og jeg, Lars, godt kunne blive enige om meget af en strukturreform på sundhedsområdet. Bare vi husker nærheden og ikke kun centraliserer, sagde hun.
Ifølge Lars Løkke Rasmussen er der nogle uforklarlige regionale forskelle i sundhedsvæsnet. Det er også derfor, at han er fortaler for ét dansk sygehusvæsen.
Socialdemokratiet oplyser ikke, hvilke konkrete emner under sundhedsområdet der kommer på tale mandag.
Ved tirsdagens folketingsvalg fik rød blok lige nøjagtigt 90 mandater og dermed et flertal. Men Mette Frederiksen ønsker fortsat at afsøge mulighederne for at danne en bred regering over den politiske midte.
Efter valget blev Mette Frederiksen onsdag udnævnt som forhandlingsleder, da samtlige 12 valgte partier var forbi dronningen for at pege på en kongelig undersøger. Her pegede rød blok samt Moderaterne på S-formanden.
Der er dog lagt op til nogle dage med hårdt politisk tovtrækkeri.
Ligesom Socialdemokratiet ønsker De Radikale og Moderaterne en regering over midten.
Enhedslisten, SF og Alternativet vil i stedet bevare det røde regeringsgrundlag. Det har siden folketingsvalget i 2019 dannet rammen for den socialdemokratiske etpartiregering med SF, Enhedslisten og De Radikale som støttepartier.
Kilde: /ritzau/