Kommentar
Marianne Stidsen

12/6/24

Så blev Brygmann smidt i den feministiske kødhakkemaskineDenne uge blev det så det nationale underholdningsikon Martin Brygmanns tur til at blive sendt igennem den voldsfeministiske kødhakkemaskine i DR-programmet ”Sexisme i musikbranchen”. Så omfattende er den feministiske magtelites tyranniske greb om samfundet, at vi kvinder selv ryster lige så meget i kjoleskørterne for den som mændene gør, skriver Marianne Stidsen i dette blogindlæg.
Kommentar
Marianne Stidsen

12/6/24

Rektor Henrik Wegener har kørt Københavns Universitet i sænk 2I anledning af udløbet af Henrik Wegeners mildt sagt ikke imponerende rektorperiode sætter Marianne Stidsen Københavns Universitet under lup for at få kulegravet dels de interne, dels de eksterne problemer, især når det gælder Humaniora og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. Dette er hendes anden artikel om universitetets afvikling.
Kommentar
Marianne Stidsen

10/6/24

Rektor Henrik Wegener har kørt Københavns Universitet i sænkMarianne Stidsen retter kritik mod rektor på sin tidligere arbejdsplads Henrik Wegener for at stå i spidsen for afviklingen af en læreanstalt. Universitetet står foran en kulegravning af interne trusler mod institutionens troværdighed, især når det gælder Humaniora og Det Samfundsvidenskabelige Fakultet. I den næste artikel tager Stidsen fat om de eksterne trusler.
Debat
Marianne Stidsen

14/5/24

Mette Abildgaard besudler Søren Papes eftermæleDen politiske ordfører for Det Konservative Folkeparti fordrejer sandheden om samtykkelovens tilblivelse, når hun tildeler den nu afdøde Søren Pape den tvivlsomme ære at være ophavsmand til loven. Marianne Stidsen skriver med henvisning til den åbne høring om samtykkeloven, der finder sted på Christiansborg i morgen: Hvorfor melder Mette Abildgaard sig simpelthen ikke ind i Enhedslisten?
Kommentar
Marianne Stidsen

08/5/24

Ingen retfærdig rettergang til MeToo-dømteDet er blevet tid til retfærdighed til de mænd, der er blevet lagt ned af Me-Too-bølgen og uretmæssigt dømt. Marianne Stidsen tager bestik af den sag mod Harvey Weinstein, der gjorde MeToo hot, men nu skal gå om i USA. Står vi ved et vendepunkt, der varsler en tilbagerulning af falske anklager og MeToo?
Kommentar
Marianne Stidsen

06/5/24

Mental load er et tomt ordVi har ladet os tage på sengen og tror nu, at sproget skaber virkeligheden, skriver Marianne Stidsen. Det gør det ikke. Nye ord som "mental load" og nye opfattelser af "voldtægt" og "seksuelle krænkelser" er derimod våben i en krig, der skal smadre vores almindelige adfærd og kultur.
Debat
Marianne Stidsen

29/4/24

Jakob Engel-Schmidt lærer os at lyve om virkelighedenAktivister forsøger med den nye ophavsretslov at skabe en ny virkelighed, hvor mænd og kvinder slet ikke findes længere, skriver Marianne Stidsen, som mener, at kulturminister Jakob Engel-Schmidt medvirker til aktivismen. I denne artikel gennemgår hun aktivismens tre faser og viser, hvordan den lærer os at lyve.
Debat
Marianne Stidsen

22/4/24

Joachim B's kamp for sandheden aftvinger respektHvorfor skal man som transkønnet være i medicinsk behandling resten af livet, hvis ikke det er, fordi man er syg? Det spørgsmålet kom i sidste uge fra Joachim B. Olsen. Marianne Stidsen tager tråden op og sender B.T.'s ansvarshavende chefredaktør Simon Richard Nielsen tilbage til skolebænken. Den woke galimatias må høre op.
Kommentar
Marianne Stidsen

17/4/24

Otte nordfynske nosser går op imod woke-ideologienModet findes overalt i vores samfund. Jeg kan se det i de unge mænds øjne, ikke mindst når jeg tager rundt i fængslerne og besøger alle dem, der er dømt efter den retsstatsstridige, woke-feministiske samtykkelov, skriver Marianne Stidsen. Deres røst vil snart kunne høres fra Skagen til Gedser, fra Esbjerg til København. Nok er nok.
Kommentar
Marianne Stidsen

15/4/24

Revolution i nedknappet skjorte og høje hæleEngang foregik revolutioner med bomber og artilleri i gaderne – nu anvendes andre, mere snedige midler, skriver Marianne Stidsen, der undrer sig over, hvorfor almindelige mennesker med borgerligt temperament er så dårlige til at læse fjenden. Og til at konfrontere dens ledere fra en lille skare af performativitetsbevidste prinsesse-partisaner.
Debat
Marianne Stidsen

09/4/24

Samtykkeloven kræver sit første dødsofferI sin seneste bog "Med lov skal land nedbrydes" beskrev Marianne Stidsen 10 konkrete samtykkesager, hvor drenge og mænd blev dømt for voldtægt uden substantielle beviser. I en række artikler vil Marianne Stidsen i den kommende tid fortælle om nye sager, hvor drenge og mænd er blevet sigtet og anklaget og i nogle tilfælde dømt for voldtægt på et yderst diskutabelt grundlag – med store konsekvenser for dem og deres familier. Dette er den første.
Kommentar
Marianne Stidsen

26/3/24

Dobbelt-op på misbrug af offentlige midler hos DR og TV 2Det går helt efter planen i Mediedanmark. Strategien er præcis den samme som Det Muslimske Broderskabs – eller nationalsocialismens: Brug de eksisterende borgerligt-demokratiske institutioner til at erobre magten.
Kommentar
Marianne Stidsen

13/3/24

Den civiliserede retsstat er et bolværk mod klaner og gruppetænkningDrabet på den 13-årige pige i Hjallerup har rystet alle. De fleste medier har da også omtanke nok til at være afventende, før de trykker på lynch-knappen skriver Marianne Stidsen.
Debat
Marianne Stidsen

26/10/22

Stidsen: Ytringsfrihed uden udtryksfrihed er censurI dette essay og boguddrag uddyber Marianne Stidsen en pointe fra både Grundtvig og antikkens tænkere: Der kan ikke være ytringsfrihed uden udtryksfrihed.
Anmeldelse
Marianne Stidsen

08/10/22

Når åndsfyrsterne og -fyrstinderne snyder næseMarianne Stidsen om Hans Hauge og hans bog ‘Kvindernes indtog’: Ingen herhjemme matcher Hauge, når det gælder viden om den humanistiske tradition og formidlingen af denne på en levende, vedkommende og munter måde.
Debat
Marianne Stidsen

28/11/20

Hvorfor er borgerlige så frygteligt naive, når det gælder MeToo?Borgerlige, der har støttet MeToo, er skyld i, at det i dag er lykkedes de nye venstrerevolutionære identitetskrigere at noget nær omkalfatre samfundet, så det kan være svært at kende igen. Det mener Marianne Stidsen.