18.10.23

Politiet bekræfter: Forsvundet syvårig dreng fundet død

Den syvårige norske dreng, der har været forsvundet siden søndag, er fundet død. Det oplyser norsk politi.
Civilforsvaret i det skovområde, hvor frivillige siden søndag har ledt efter en syvårig dreng, der forsvandt under en jagttur. Nu er han fundet død.
Civilforsvaret i det skovområde, hvor frivillige siden søndag har ledt efter en syvårig dreng, der forsvandt under en jagttur. Nu er han fundet død.

Den syvårige dreng, der har været forsvundet siden søndag, er fundet død.

Det bekræfter norsk politi ifølge det norske nyhedsbureau NTB.

Drengen forsvandt under en jagttur med sin familie søndag eftermiddag i Langemyr-området i Lindesnes kommune i det sydlige Norge.

Tirsdag blev en person fundet død i det område i Norge, hvor der siden søndag har været en eftersøgning i gang efter den syvårige dreng.

Nu bekræfter politiet, at der er tale om den forvundne dreng.

Han blev fundet omkring klokken 16 tirsdag eftermiddag i et skovområde, tre kilometer fra det sted, hvor han sidst blev set.

- Det er en meget tragisk sag. Når børn er involveret i alvorlige hændelser, gør det et ekstra indtryk på os alle sammen, siger indsatsleder Bernt Mushom i Vestre Agder indsatsenhed og politistationschef i Mandal.

Eftersøgningsaktionen begyndte samme eftermiddag, og flere hundrede personer deltog i eftersøgningen.

Det var en af politiets hundepatruljer, der fandt drengen.

- Der er ingen konkrete beviser for, at han har været udsat for en strafbar handling, siger Bernt Mushom.

- Vi vil gerne igen sige en stor tak til alle, der har bidraget. Dette er den største redningsaktion i distriktet i mange år med nogle gange op til 1000 mennesker involveret og med ressourcer fra hele landet, siger Bernt Mushom.

Hjemmeværnet, Civilforsvaret, Forsvaret, Norske Redningshunde, Røde Kors Hjælpekorps, Spejdernes beredskabsgruppe og Norsk Folkehjælp bistod politiet under den massive aktion.

Politiet kan endnu ikke sige noget om dødsårsagen, da den foreløbige obduktionsrapport ikke er klar.

Kriseteamet i drengens hjemkommune Lyngdal er involveret i sagen, skriver politiet.

Kilde: /ritzau/

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter