21.04.23

Togene holder stille mellem Ringsted og Slagelse i timevis

En kørestrømsledning er blevet revet ned mellem to sjællandske byer. Det giver problemer for togdriften.
Der kører i øjeblikket 30 togbusser mellem Ringsted og Slagelse, men der er flere på vej, oplyser pressetjenesten hos DSB. (Arkivfoto).
Der kører i øjeblikket 30 togbusser mellem Ringsted og Slagelse, men der er flere på vej, oplyser pressetjenesten hos DSB. (Arkivfoto).

Der kører ingen tog mellem Ringsted og Slagelse sent fredag eftermiddag og aften.

Det oplyser DSB på sin hjemmeside.

- Vi har bestilt togbusser, som skal køre i stedet for. De kommer også forbi Sorø. De begynder at køre omkring klokken 17.30, skriver DSB.

Banedanmark oplyser, at årsagen bag forstyrrelsen i togtrafikken er en kørestrømsledning, som er blevet revet ned i Fjenneslev nær Ringsted.

- Det er ret omfattende, fortæller Banedanmark via deres pressetjeneste.

Styrelsen, som hører under Transportministeriet, kan dog ikke svare på, hvordan kørestrømsledningen er blevet revet ned.

Tidligere forlød det fra Banedanmark, at en væltet kørestrømsmast var skyld i forstyrrelsen, men det er altså ikke tilfældet.

Samtidig oplyser pressevagten, at togdriften mellem Ringsted og Slagelse ifølge prognosen forventes at holde stille frem til klokken 21.30.

Ifølge DSB's pressetjeneste kører der i øjeblikket 20 togbusser mellem de to sjællandske byer, og der er flere på vej.

Der er nemlig bestilt flere, og derfor vil der køre i alt 30 togbusser mellem Ringsted og Slagelse.

Kilde: /ritzau/

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter