Artikel

27.06.22

Premium

Dansk Regnbueråd: Derfor er vi glade for Jordan Peterson-støtte

Den nystartede forening Dansk Regnbueråd har fået venlig støtte fra Jordan B. Peterson på Twitter. Kontrast spørger formand Marcus Dib Jensen, hvad Dansk Regnbueråd selv ser i den populære canadiske psykolog og forfatter. Det handler blandt andet om selvstændig tænkning og modstand mod cancel-kultur.
Foto (JP): Gage Skidmore / Creative Commons
Foto (JP): Gage Skidmore / Creative Commons

Da den verdensberømte canadiske psykolog, forfatter og foredragsholder Jordan B. Peterson fremhævede Dansk Regnbueråd i et rosende tweet efter sit nylige besøg i Danmark, var det en sensation for den lille nystartede forening for bøsser, lesbiske og transseksuelle. 

Jordan Peterson opfattes normalt som en højreorienteret debattør, som mange på den aktivistiske venstrefløj ønsker hen, hvor peberet gror. Det er trods alt den canadiske forfatter, der i sin nyeste bog, Hinsides orden – 12 nye regler for livet, har slået til lyd for, at ethvert menneske uanset køn og seksuel orientering skal konfrontere sig med tilværelsens begrænsninger, være taknemmelig trods egne lidelser og opgive ideologierne. 

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab