Debat
Kasper Støvring

11/10/21

Hvordan de borgerlige vinder kommunalvalgetTal det rigtige sprog, og slå et slag for det gode byggeri i København og andre steder. Det er nogle af Kasper Støvrings bud på, hvordan de borgerlige får et bedre kommunal- og regionsvalg, end tendensen tyder på.
Debat
Kasper Støvring

24/9/21

Hvor er de konservative redaktører?Redaktører i Berlingskes mediehus skal skrive under på en erklæring om Gud, konge og fædreland. Men den betyder ikke rigtig noget i praksis, konstaterer Kasper Støvring og undrer sig over fraværet af konservativ avisledelse.
Debat
Kasper Støvring

08/9/21

Farvel til liberalismen – men hvilken?Kasper Støvring konstaterer med tilfredshed, at tidligere fortalere for åbne grænser har skiftet standpunkt. Det er vigtige erkendelser, som har at gøre med karakteren af det internationale system, som Støvring uddyber her.
Debat
Kasper Støvring

27/8/21

Når afghanerne kommer ind, går friheden udDen danske regering skal nu igen beslutte, om vi skal lukke flygtninge ind i landet eller derimod passe på danskernes frihed. At modtage endnu flere afghanere i Danmark vil gøre et stort problem endnu større, skriver Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

13/8/21

Den demokratiske kamp mod liberalismenDet vestlige forfald skyldes ikke mindst den politiske udvikling, hvor man i højere grad end før følger et lille mindretals ønsker på bekostning af det store flertals. Liberalismen har svækket demokratiet, skriver Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

01/8/21

Vi har brug for digternes stemmer fra nattenEn styrkelse af demokratiet går ikke altid af moralismens lige vej, skriver Kasper Støvring om tekstfragmenter i litteraturen. En overset genre, der ofte spiller sammen med en konservativ livsforståelse, selv når forfatterne er venstreorienterede.
Debat
Kasper Støvring

25/6/21

Selvfølgelig er kampen for LGBT+ politiskRegnbuer til EM i fodbold handler i høj grad om politik, og den slags skal være en politisk diskussion uden falske præmisser. Naturligvis kan man være kritisk over for LGBT-bevægelsens radikale idéer uden at have noget imod homoseksuelle eller andre, skriver Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

22/6/21

Hyldest til nationalfølelsenDanskernes begejstring over fodboldlandsholdet vidner om styrken i det nationale, der sætter rammen for fællesskab på tværs af hver vores forskelligheder. På den måde kommer fodbolden til at reflektere vores folkesjæl, mener Kasper Støvring.
Anmeldelse
Kasper Støvring

14/6/21

Edward Hopper er kunst til coronatidenI vores ensomhed er vi forenede i en fælles skæbne, viser Edward Hoppers billeder. Vores erfaringer under pandemien har givet ny aktualitet til det melankolske og samtidig sært opbyggelige i Hoppers værker, skriver Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

28/5/21

Regeringen henter farlige, afstumpede mennesker til DanmarkDet er en dekadent civilisation, der ikke lærer af 40 års fejl, skriver Kasper Støvring om regeringens beslutning om at hente IS-kvinder med børn til Danmark. Debatten overser også et væsentligt aspekt, mener han.
Debat
Kasper Støvring

15/5/21

Jernhård realisme har fået comeback i politikFlere aktuelle begivenheder kan forklares med de nye strukturer for det politiske landskab, skriver Kasper Støvring. De vestlige samfund er under pres, og deres stater handler derefter.
Debat
Kasper Støvring

07/5/21

Livskvalitet kommer af sammenhængskraft frem for frihed og velstandKasper Støvring accepterer gerne at have færre penge til gengæld for at føle sig mere hjemme i sit eget land. Her ligger også en god forklaring på Socialdemokratiets aktuelle succes, skriver Støvring.
Debat
Kasper Støvring

14/4/21

Borgerlige akademikere bliver frosset udDet er sværere at gøre akademisk karriere, når man ligger til højre for midten. En bekymrende tendens fra udlandet, som også kræver vores opmærksomhed herhjemme, skriver Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

04/4/21

En ny offentlig moral skal lede liberalismen ud af sine vildfarelserLiberalismen giver forrang til individets frihed, og det medfører en svækkelse af de civile fællesskabers normer. Så træder staten til for at styre og opfylde alle individets mange rettigheder – hjælp til forsørgelse, til skilsmisser, til at få børn uden fædre osv. – for man må nemlig ikke begrænse individets stræben efter lykke. Men det er både fattigt og ødelæggende, mener Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

15/3/21

Kasper Støvring: Det konstante fokus på individets frie valg svækker vores forpligtelserDen seneste uges mest omtalte begivenheder har alle det til fælles, at de handler om individets frie valg. En moderne værdi, der efterhånden trumfer alt andet – herunder forpligtelserne over for det, der er større end os selv og binder os sammen.
Debat
Kasper Støvring

02/3/21

Islam i Europa udgør en trussel mod vores sikkerhedMuslimer udgør en sikkerhedsrisiko for vores liv i Europa, viser flere rapporter. Problemet skal findes hos den del af muslimerne, som nægter at assimilere sig til europæisk kultur, mener Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

21/2/21

Kasper Støvring: Borgerkrigen mellem de liberale og woke-bevægelsenWoke-bevægelsen har fået plads af liberalismen, der med dens fokus på åbenhed, fremskridtstro osv. ikke er modstandsdygtig over for de kræfter, som ødelægger den liberale kultur. Nu er mediehusene begyndt at falde, dernæst falder universiteterne, og senere kan man frygte det samme med ministerierne og andre afgørende institutioner.
Debat
Kasper Støvring

04/2/21

Bekymrende splittelse på den borgerlige fløjFronterne er trukket op på den borgerlige fløj i kølvandet på Trump og på grund af den historiske krise, coronaen er skyld i. Men de borgelige må lære at stå sammen, mener Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

19/1/21

Kasper Støvring: Brexit er den store testMed Brexit har vi endelig fået et reelt alternativ til EU. Brexit er derfor frem for alt den store test: Er udtræden af EU en dårlig eller en god idé, når alle lodder er lagt op, og den store vægt skal aflæses?
Debat
Kasper Støvring

12/1/21

Thomas Kluge – en utidssvarende maler, tiden har brug forDen moderne kunst har så lidt at sige os i dag. Der er ingen åndelig længsel efter genfødelse, heller ikke af vores kultur. Den er nemlig syg i sin kerne og skal derfor smadres. Kluge går en anden vej. Han går tilbage, men dermed også frem. Han er en renæssancemaler, der ønsker en genfødelse af vores danske og europæiske kultur, skriver Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

17/12/20

Kasper Støvring: Arbejde skaber et værdigt livEn polarisering mellem eliten og det almindelige arbejdende folk hersker i de vestlige samfund. Løsningen er dog hverken identitetspolitik, uddannelse eller omfordeling, men derimod anerkendelse af det manuelle arbejde.
Debat
Kasper Støvring

03/12/20

Den liberaldemokratiske sump er dræningsklarVores demokrati er ved at blive oversvømmet af et liberalt menneskerettighedsregime, der sætter hensynet til individet over fællesskabet, nationen og folket. Det er på tide, vi lærer at dræne sumpen, mener Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

18/11/20

Amerikanerne stemte konservativt, men Bidens politik kan blive det stik modsatteHvis Biden ender med at lytte til sit partis venstreradikale bagland, er hans dage i Det Hvide Hus allerede talte. For amerikanerne er i bund og grund et konservativt folkefærd, mener Kasper Støvring.
Debat
Kasper Støvring

06/11/20

Uden orden ingen frihedEn mangeårig fejlslagen indvandringspolitik er skyld i, at vi nu er truet på vores frihed og vores sikkerhed på egen jord. Derfor er det på tide, vi siger stop.
Debat
Kasper Støvring

01/11/20

Kasper Støvring: 10 grunde til at håbe på et genvalg af TrumpTrump er både narcissistisk, anløben og inkompetent, men ikke desto mindre er han det bedste præsidentvalg for de næste fire år. Hans politik er nemlig både borgerlig og fornuftig.