Debat

15.07.22

Premium

Fredericks Frihedsspalte: Frederick skyder på det hele

Findes der bedre kaffe end den, som er brygget på søde dyrs lidelse, og hvorfor skal arbejdspladsen egentlig betale for folks forbrug af toiletpapir? Frihedsrepræsentant Frederick von Flauenskjold, som ikke er noget at spøge med, fortsætter sit seriøse arbejde for Kontrast og væbner sig med et bijob.

Frederick von Flauenskjold er Kontrasts nye frihedsrepræsentant. I Fredericks Frihedsspalte kan du følge hans kamp for vækst og utæmmet markedsliberalisme. Frederick er totalt en rigtig person og ikke noget, som nogen bare har fundet på. Enhver lighed med nulevende eller afdøde personer er utilsigtet.

Kl. 8.32
Er på redaktionslokalet og nyder en kop morgenkaffe. Kaffen er brygget på bønner, der er plukket af indiske børnearbejdere, tvunget ned i halsen på en luwak, et lille kattelignende dyr, der lever hele sit liv i et meget trangt ståltrådsbur. Herefter er bønnerne blevet skidt ud og derefter fløjet tre gange rundt om jorden for at havne i min kaffekop. Man kan også få nogle bønner, der er fra fritgående luwakker, men jeg foretrækker bønnerne fra de indespærrede. Dyrets lidelse giver kaffen en besk smag, som jeg godt kan lide.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab