Podcast

13.02.21

Den Blå Time: Er Søren Pape blå bloks nye leder, og hvad er borgerlig familiepolitik?

Kan Søren Pape lede blå blok? Hvordan udfordrer et historisk splittet borgerligt Danmark en lige så historisk stærk socialdemokratisk regering – og hvad er egentlig det borgerlige bud på familiepolitik? Det vender panelet i premiereudgaven af Kontrasts nye debatprogram.

Premiereudgaven af Den Blå Time står i konservatismens tegn. Mikael Jalving, Astrid Johanne Høg og Kuzma Pavlov giver deres bud på chancen – eller risikoen – for Søren Pape som statsminister, konservativ familiepolitik, og hvordan et historisk splittet borgerligt Danmark udfordrer en lige så historisk stærk socialdemokratisk statsminister.

Dagens panel:

Mikael Jalving, journalist og historiker samt mangeårig debattør på Jyllands-Posten. Astrid Johanne Høg, kandidat i dansk og statskundskab og kommunikationsmedarbejder for Nye Borgerlige. Kuzma Pavlov, tidligere kandidat til Europa-Parlamentet for Det Konservative Folkeparti, debattør på alskens platforme og konsulent i Dansk Industri. 

Vært: Mikkel Andersson, chefredaktør, Kontrast.

Den Blå Time er Danmarks borgerlige debatprogram, hvor et skiftende panel hver uge kaster et borgerligt blik på aktuelle begivenheder samt politiske og kulturelle tendenser i ind- og udland. 

Du kan finde Den Blå Times og audio af alle Kontrasts udsendelser som podcast i iTunes, Google Podcast, Spotify og via vores RSS-feed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter