Podcast

02.10.21

Den Blå Time: Skældud-fri skoler, Christiania og nonbinære musikanter

Hvad svarer tre borgerlige, der er tvunget til at sige noget positivt om Christiania i anledning af fristadens 50-årsdag? Og indvarsler det apokalypsen, at en skole i Østjylland officielt er blevet skældud-fri, og at københavnske spillesteder skal tælle de musikere, der hverken er han eller hun?

Hvad svarer tre borgerlige, der bliver tvunget til at sige noget positivt om Christiania i anledning af fristadens 50-årsdag? Og indvarsler den der skole i Østjylland, der officielt er blevet skældudfri samt Københavnske spillesteder, som nu skal optælle, hvor mange kunstnere, der hverken er han eller hun,  en nært forestående apokalypse?

PANEL: 

  • Kuzma Pavlov, konservativ, debattør og konsulent i Dansk Industri

  • Cille Hald Egholm, statskundsskasbstuderende, kandidat til kommunalvalget i København for Venstre - og vært på Cilles Sorte Skole på Kontrast

  • Nikolaj Bøgh, Rådmand på Frederiksberg for Det Konservative Folkeparti

Du kan finde Den Blå Time og audio af alle Kontrasts udsendelser som podcast i iTunes, Google Podcast, Spotify og via vores RSS-feed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter