Podcast

13.02.22

Nej til nyt: Ægteskabsproblemer, allianceproblemer og livlig orkestermusik

Der er ballade i folkekirken. Det viser sig, at nogen tror, at ægteskabet handler om mand og kvinde her i 2022. Der er også ballade i Ukraine, fordi nogen tror, at et selvstændigt land har ret til at vælge sine egne alliancepartnere. Og så her i 2022!

Der er ballade i Folkekirken. Det viser sig, at nogen tror, at ægteskabet handler om mand og kvinde her i 2022. Der er også ballade i Ukraine, fordi nogen tror, at et selvstændigt land har ret til at vælge sine egne alliancepartnere. Og så her i 2022! Norge har inviteret Taliban på besøg, og vores faste panelister taler om Encanto, Raised by Wolves sæson 2 samt ikke mindst et livligt orkester, der hedder AC/DC.

Nej til Nyt er: Nicolaj Bang, fast skribent ved Årsskriftet Critique og medlem af regionsrådet for Det Konservative Folkeparti i Region Midtjylland. Rasmus Ulstrup Larsen, redaktør ved Årsskriftet Critique og forfatter til bogen ”Tidens tegn”, samt Christian Egander skov, redaktør ved Årsskriftet Critique. 

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter