Podcast

08.06.24

Premium

Hvorfor løser politikere ikke problemer?

Lars Boje Mathiesen præsenterer et nyt politisk parti den 24. juni. I en podcast fra Kontrast taler Lars Kaaber med Lars Boje Mathiesen om politikernes højlydte forargelse over afsløringerne i ’Den Sorte Svane’ og om, hvorfor de lader som om, de er overraskede over den organiserede kriminalitet blandt indvandrere har infiltreret samfundet. Hvorfor har de ikke løst problemet?
Podcasten ligger længere nede på siden. Du skal være med medlem af KONTRAST for at høre den.
Podcasten ligger længere nede på siden. Du skal være med medlem af KONTRAST for at høre den.

For to et halvt år siden, da justitsminister Nick Hækkerup inviterede til forhandlinger om den seneste såkaldte bandepakke – den, der blev vedtaget i Folketinget i tirsdags – skrev han i oplægget blandt andet:

”Bandemedlemmerne udnytter bl.a. den lette og digitaliserede adgang til oprettelse af virksomheder og bankkonti til at begå forskellige former for økonomisk kriminalitet. Der ses desuden en stigende professionalisering af de kriminelle aktiviteter, hvor banderne bl.a. anvender forskellige rådgivere med særlig faglig og strukturel indsigt til at sløre eller medvirke til kriminelle aktiviteter.”

Han skrev også: ”Den økonomiske – herunder den skatteøkonomiske – kriminalitet i bandemiljøet er stigende i både omfang og kompleksitet.”

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab