Debat
Daniel Holst Pinderup

11/4/24

Den nye ligestilling åbner en ladeport for kyniske spekulanterDer er kommet fokus på mænds ligestilling, og det giver nye muligheder for identitetspolitiske aktører. Til at fremme egne sager – og økonomisk gevinst. Ligestillingen risikerer at blive til det vilde Vesten på medborgeres bekostning – og på skatteydernes regning. Mænds ligestilling strider mod den politiske dagsorden, skriver Daniel Holst Pinderup, eftersom feministernes forståelse af mænd, drenge og maskulinitet er stærkt begrænset.
Debat
Daniel Holst Pinderup

10/1/22

Opdel børnene – men ikke efter deres kønDaniel Holst Pinderup: Det er en glimrende idé at opdele elever med forskellige forudsætninger. Men den optimale opdeling sker efter børnenes personlige forskelle og altså ikke efter deres køn, som man har tænkt sig på Bornholm.
Debat
Daniel Holst Pinderup

02/9/21

Pigerne er i fokus, drengene i glemmebogenDrengene bliver svigtet i skolesystemet, og alligevel foregår debatten om køn og uddannelse næsten kun på pigernes præmisser, kritiserer Daniel Pinderup fra Manderådet. Aktuel debat om kvinder i erhvervsfag er et særligt godt eksempel på eklatante fejlskud, mener han.
Debat
Daniel Holst Pinderup

31/5/21

Stol ikke blindt på algoritmerneDaniel Pinderup taler imod overdreven tillid til nye ‘superalgoritmer’, som finder hadtale på internettet. Metoden kan blandt andet give et misvisende billede af forskelle mellem køn, skriver redaktøren fra Manderådet.
Debat
Daniel Holst Pinderup

22/5/21

Dansk Industri er faldet for wokeismenDaniel Pinderup kritiserer Dansk Industris nye initiativ, ’The Gender Diversity Pledge’, hvor virksomheder skal love at arbejde for en 40 procent-målsætning om kvinder i erhvervslivet. Det er både principielt og økonomisk en dårlig idé, skriver han.