Podcast

21.12.22

Nej til nyt: Med gløgg, æbleskiver og en regering for hele folket!

Hvad siger vort faste og forbavsede panel til den nye regering? Er der lys i mørket? Hvad er de bedste julefilm, og er lille Karen en heks eller en yndig pige?

Der er dækket op til julebord hos de små julenejtilnytnisser. Men lige med et banker det på døren og en herold siger: ”Frygter ikke; thi se, jeg forkynder eder en stor Glæde, som skal være for hele Folket. Thi eder er for nyligt en regering født!

Hvad siger vores faste og forbavsede panel til det politiske nybrud? Er det hele så skidt, at det ikke er godt for noget? Er der lys i mørket? Hvad er den bedste julefilm? Er lille Karen en heks eller en yndig pige? Følg med i dette afsnit af Nej til nyt – med gløgg og æbleskiver.

Vi er Nicolaj Bang, fast skribent ved Aarsskriftet Critique og rådmand for teknik og miljø for Det Konservative Folkeparti i Århus. Rasmus Ulstrup Larsen, journalist ved Kontrast og forfatter til bogen Tidens tegn samt Christian Egander Skov, redaktør ved Årsskriftet Critique og forfatter til bogen Borgerlig krise.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter