Podcast

07.11.22

Nej til nyt: Næsten live fra valgets rygende ruinhob

Midt i det krater og den rygende ruinhob, der engang var blå blok, har Nej til nyt-panelet sat hinanden stævne for at diskutere valget og tilværelsens mange tunge nederlag.

Valget er endt. Resultatet er faldet som en bombe i det borgerlige Danmark, og Nej til nyt-panelet kommer blandt andet ind på, hvad der gik galt. Hvad der ikke gik godt. Hvad der ikke vil komme til at gå godt. Hvorfor Venstre klarede det skidt, hvorfor Moderaterne er et tegn på det skidt, der vil komme, og hvorfor De Konservative klarede det endda værre.

Nej til nyt er Nicolaj Bang, fast skribent ved aarsskriftet-critique.dk og rådmand for teknik og miljø for Det Konservative Folkeparti i Århus. Rasmus Ulstrup Larsen, journalist ved Kontrast og forfatter til bogen Tidens tegn, Christian Egander Skov, redaktør ved Årsskriftet Critique og forfatter til bogen Borgerlig krise.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter