Podcast

03.03.23

Nej til nyt: Naturligvis skal P3 være mere woke

Det reaktionære panel debatterer nye P3-chefer, repræsentationsbegejstrede kulturministre, grev Dracula og andet uhyggeligt.

Hvad skal der til for at blive chef for P3, vores allesammens skattefinansierede ungdomsplatform? Det hjælper tilsyneladende at være woke og "normkritisk". Sådan lyder analysen i hvert fald fra vores faste panel i sagen om Isabella Hindkjær. Samtidig vil den nye kulturminister bryde armslængdeprincippet og tvinge "bedre repræsentation" af minoriteter af enhver slags igennem i kulturlivet. Det er "Nej til nyt" begejstrede for. Det skal også handle om meningsløshed, zombier og grev Dracula. 

Nej til nyt er Nicolaj Bang, fast skribent ved Aarsskriftet Critique og rådmand for teknik og miljø for Det Konservative Folkeparti i Århus. Rasmus Ulstrup Larsen, journalist ved Kontrast og forfatter til bogen Tidens tegn samt Christian Egander Skov, redaktør ved Årsskriftet Critique og forfatter til bogen Borgerlig krise.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter