Podcast

05.01.23

TÆNDT: Har du styr på dine ambitioner?

Forfatter og virksomhedsrådgiver Nicolai Chen Nielsen fortæller, hvordan du kommer i sving med at indfri dine ambitioner. Første afsnit af tre.

Langt de fleste mennesker er ambitiøse. Nogle vil måske ikke indrømme det, andre vil rigtig gerne tale om deres ambitioner, især dem på andres vegne. Men hvordan kommer du i gang med at indfri dine egne ambitioner?

Forfatter og virksomhedsrådgiver Nicolai Chen Nielsen hjælper dig i gang i denne samtale med Mikael Jalving og TÆNDT. Dette afsnit er det første i en serie på tre, og næste afsnit udsendes 19. januar.

Nicolai Chen Nielsen har udgivet Amazon-bestselleren Return on ambitionA Radical Approach to Your Achievement, Growth, and Well-Being i samarbejde med Nicolai Tillisch. Mange vil måske også kende Nicolai som medforfatter til Fremtidsklar, som er skrevet sammen med Lars Tvede.

TÆNDT er programmet, hvor vi stiller skarpt på vilje og skabertrang. Kontrast og vært Mikael Jalving giver dig inspiration til at skabe et liv, som giver værdi og mening, og vi er ikke bange for ny teknologi og globale trends, som trumfer tradition og vanetænkning.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter