Podcast

18.01.24

Premium

Velfærdsstaten er sovjetisk planøkonomi

INTERVIEW: Martin Aagerup, tidligere direktør i tænketanken CEPOS, ser ligheder mellem Sovjetunionens økonomiske sammenbrud i slutfirserrne og de monumentale problemer, som præger den socialdemokratiske velfærdsstat i dag. Hvis ikke planøkonomien opgives, vil systemet bryde sammen, forudser han.
Martin Aagerup var direktør i Tænketanken Cepos fra stiftelsen i 2004 og frem til for nylig. I dag er han direktør i og medstifter af virksomheden Poppulous Analytics, som arbejder med AI til at  understøtte forretningsudvikling ude i den skarpe ende af de nyeste teknologier.
Martin Aagerup var direktør i Tænketanken Cepos fra stiftelsen i 2004 og frem til for nylig. I dag er han direktør i og medstifter af virksomheden Poppulous Analytics, som arbejder med AI til at understøtte forretningsudvikling ude i den skarpe ende af de nyeste teknologier.

Alternativet – en model, hvor markedet i stedet for central planlægning og styring sikrer kvalitet til den rigtige pris vil kræve, at borgerlige politikere finder tilbage til deres ideologiske udgangspunkt og formulerer en ny borgerlig/liberal vision, fortæller Martin Aagerup

Høre hele interviewet her:

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab