Podcast

18.01.24

Premium

Velfærdsstaten er sovjetisk planøkonomi

INTERVIEW: Martin Aagerup, tidligere direktør i tænketanken CEPOS, ser ligheder mellem Sovjetunionens økonomiske sammenbrud i slutfirserrne og de monumentale problemer, som præger den socialdemokratiske velfærdsstat i dag. Hvis ikke planøkonomien opgives, vil systemet bryde sammen, forudser han.
Martin Aagerup var direktør i Tænketanken Cepos fra stiftelsen i 2004 og frem til for nylig. I dag er han direktør i og medstifter af virksomheden Poppulous Analytics, som arbejder med AI til at  understøtte forretningsudvikling ude i den skarpe ende af de nyeste teknologier.
Martin Aagerup var direktør i Tænketanken Cepos fra stiftelsen i 2004 og frem til for nylig. I dag er han direktør i og medstifter af virksomheden Poppulous Analytics, som arbejder med AI til at understøtte forretningsudvikling ude i den skarpe ende af de nyeste teknologier.

Alternativet – en model, hvor markedet i stedet for central planlægning og styring sikrer kvalitet til den rigtige pris vil kræve, at borgerlige politikere finder tilbage til deres ideologiske udgangspunkt og formulerer en ny borgerlig/liberal vision, fortæller Martin Aagerup

Høre hele interviewet her:

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

99

Afmeld når som helst

Årlig betaling

948

Spar 240 kr. med årsabonnement

Ubegrænset adgang til lukket indhold: artikler, analyser, debatter, videoer, interviews

Få Kontrast Nyhedsbrev i din indbakke flere gange om ugen. Så er du altid opdateret

Adgang til Kontrasts Ekkokammer på Facebook. Del og kommenter indhold med redaktionen

Oplæste artikler: Få alt indhold læst op af redaktionen, så du kan høre det hele på vejen