Video

16.02.22

1.000 medlemmer fejres med klipning af både medlemspris og redaktion

Kontrast har nået sit første mål om 1.000 medlemmer! Vi fejrer denne milepæl ved at klippe lidt af både prisen og journalisterne. Tak til alle medlemmer for jeres støtte, så vi fortsat kan lave veltrimmet indhold.

Kontrast fejrer, at vi har nået en vigtig milepæl, som vi har kæmpet hårdt for at nå: 1.000 medlemmer.
Vi har ligget vandret i månedsvis for at sikre flere læsere og brugere, og vi skruer på en masse knapper for at give dig som medlem en bedre oplevelse. 

Vi er nu godt på vej mod næste mål, som er 2.000 medlemmer. Vi har gjort en ekstra indsats ved også at klippe op til 20% af af prisen, så endnu flere kan få fuld glæde af indholdet. De nye priser er gældende for alle medlemmer, så du behøver ikke foretage dig noget aktivt for at få glæde af klipningen. 

I klippeteknikkens tegn har vi også sendt journalisterne til en moderigtig klipning. Vi lægger ikke skjul på at flere af Kontrast trofaste følgere har opfordret redaktionens medlemmer til en velfortjent tur forbi frisøren – mest af alt fordi de aldrig har tid til at gå til frisøren.

Døm selv i videoen, om om vi nu holder niveauet med nyt og lækkert hår. 

De nyklippede priser er følgende: 

  • 12 måneder - 948 kr. (svarer til 79 kr./md.) – tidligere pris: 1.200 kr.

  • 1 måned - 99 kr. (tidligere pris: 119 kr.)

Er du ikke allerede medlem, så bliv det her: https://kontrast.dk/medlem

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter