Video

21.05.21

Amerikansk rebel gør op med 'alfabetkulten'

Trans og Tradition: Mike Harlow er amerikansk debattør og skribent, bøsse samt desillusioneret demokratisk vælger. I dagens program taler han med Marcus Dib Jensen om censur på sociale medier, kønsdebatten i USA og venstreorienteret ekstremisme i LGBT-miljøer.

Mike Harlow er amerikansk skribent, foredragsholder og repræsentant for organisationen #WalkAway - og så er han rebel.

Han er tidligere demokratisk vælger, men nu registreret republikaner, selv om han ikke opfatter sig som konservativ. Som åben homoseksuel, der arbejder for at udstille venstrefløjens excesser, når det kommer til køns- og identitetspolitik, er han lagt for had i de toneangivende LGBT-miljøer, som han betegner som 'alfabetkulten'. Han har også gentagne gange oplevet at få sine konti på sociale medier både lukket og genåbnet.

Hør og se den 30-årige newyorkers samtale med vært Marcus Dib Jensen om det politiske miljø i USA, censur på sociale medier og bekymringen for identitetspolitikkens indflydelse på samfundet.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter