21.09.23

Medie: Stridende parter i Hollywood kan være tæt på aftale

Ifølge kilder med kendskab til forhandlinger kan manuskriptforfattere og producenter være på vej mod enighed.
Blandt serier, der er blevet forsinket på grund af strejken, kan nævnes HBO's "The Last of Us", "Stranger Things" fra Netflix og Disneys Star Wars-serie "The Mandalorian". (Arkivfoto).
Blandt serier, der er blevet forsinket på grund af strejken, kan nævnes HBO's "The Last of Us", "Stranger Things" fra Netflix og Disneys Star Wars-serie "The Mandalorian". (Arkivfoto).

Manuskriptforfattere og producenter kan være tæt på at nå en aftale, der skal sætte en stopper for strejken i Hollywood, som for tiden har sat hele verdens filmindustri på pause.

Det oplyser kilder tæt på forhandlingerne ifølge det amerikanske medie CNBC.

De stridende parter satte sig onsdag rundt om forhandlingsbordet på ny. Det oplyste The Writers Guild of America (WGA), der er manuskriptforfatternes fagforening, i en meddelelse til sine medlemmer.

I slutningen af august satte Hollywood-forfatterne sig sammen med toppen fra de store streamingtjenester Disney, Netflix, Universal og Warner Bros for at gøre en ende på strejken. Efter blot 20 minutter blev håbet om en afslutning slukket, da forfatterne udvandrede fra forhandlingerne.

Den nuværende forfatterstrejke, som omfatter omkring 11.500 manuskriptforfattere, har ført til aflysninger af nye serieafsnit, forstyrret produktionen af tv til efteråret og standset arbejdet med store Hollywood - film.

Blandt serier, der er blevet forsinket på grund af strejken, kan nævnes HBO's "The Last of Us", "Stranger Things" fra Netflix og Disneys Star Wars-serie "The Mandalorian".Kilde: /ritzau/

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter