Kommentar
Nick Mogensen

16/5/24

Der er et yndigt land - hvis man kigger sig forNick Mogensen har kun hovedrysten til overs for politisk korrekte meninger om dit og dat. Vi sendte ham ud på de vestjyske landeveje for at møde virkeligheden. Her er 10 af de betragtninger, han vendte tilbage med.
Debat
Nick Mogensen

30/4/24

Elbiler oversælges af politikereDet er en politisk misforståelse at tro, at des flere elbiler, der kører på vejene, desto bedre, Især når man vælger at se bort fra den C02-udledning, der foregår i forbindelse med produktionen. Det skriver Nick Mogensen, som selv har ejet en elbil.
Kommentar
Nick Mogensen

23/4/24

Fri mig for hus og faste udgifterDen fornemmelse af frihed jeg har i dag, er et uerstatteligt gode, som står over mit tidligere store, materielle forbrug, skriver Nick Mogensen, der har købt en campingvogn at bo i mange dage om året. Han har ikke brug for mere, når han sidder lunt og godt med en bog og kan høre dynen knitre, når sønnike vender sig i sengen.
Debat
Nick Mogensen

04/4/24

Aprilsnar året rundtIdentitetspolitikkens konsekvenser vil kunne mærkes i alle dele af samfundet, skriver Nick Mogensen. Til en start opdager vi det ikke, fordi en stor del af samfundets infrastruktur stadig er delvist meritokratisk. Men efterhånden vil vi forstå, hvor galt det står til. Måske vil piloten i det næste fly, du sætter dig ind, være udvalgt på baggrund af sin hudfarve. Hvordan vil du have det med det?
Kommentar
Nick Mogensen

26/3/24

Hvad vi kan lære af Elvis og Johnny Cash i RandersNick Mogensen besøger Memphis Mansion i Randers og drages af fortidens musik. Den er mere aktuel, end man skulle tro, og undervejs lærer vi, at det gode liv ligger i at opsøge det, der er større end én selv – ikke i at følge flokken.
Debat
Nick Mogensen

12/3/24

Sådan blev den moderne feminisme til skadefrydMan kan godt skide på mænd, men på et tidspunkt får det alvorlige konsekvenser for hele samfundets skrøbelige struktur. Det nytter ikke, hvis ét køn bliver vinderen, der tager det hele. For den sejr bliver meget kortfristet.
Debat
Nick Mogensen

15/11/23

Vær den mand, der efterlader et vakuum, når du gårNick Mogensen skriver en opsang til de feminiserede mænd om at tage deres fordring på sig og blive den maskuline mand med de pligter og udfordringer, som følger med, men som de blev født til at være.