Anmeldelse

16.09.22

Premium

Svært at finde meningen med ‘Den borgerlige orden’

Eva og Rune Selsing er på flere måder gået galt i byen med deres aktuelle bog om ‘Den borgerlige orden’, mener Stefan K. Sløk-Madsen. Bogens analyse er mangelfuld, redigeringen er utilstrækkelig, og modsætninger henstår uforløste, skriver anmelderen, der følte sig som en gæst i et mærkeligt selskab.
Foto: Forlaget Eksistensen, red.
Foto: Forlaget Eksistensen, red.

I.
Forfatterægteparret Eva og Rune Selsing har efter eget udsagn brugt lang tid sammen på at skrive en bog om, hvordan almindelige mennesker er under intellektuelt angreb. Men det er ikke sandsynligt, at mange almindelige mennesker vil læse bogen. Lad mig give en dramatisering af min læseoplevelse med bogen Den borgerlige orden – Om angrebet på det almindelige menneske

Forestil dig scenen: Du sidder til en familiefest på en kro i en fjern del af landet, som du ikke umiddelbart kan placere præcist på et kort. Ved bordet, du sidder ved, er der også et par, som er meget glade for hinanden på en meget voksen og sober måde. De vil meget gerne tale med dig. Mere præcist vil de gerne fortælle dig om filosofi, fordi de har fundet Gud sammen. 

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab