Anmeldelse
Stefan K. Sløk-Madsen

16/9/22

Svært at finde meningen med ‘Den borgerlige orden’Eva og Rune Selsing er på flere måder gået galt i byen med deres aktuelle bog om ‘Den borgerlige orden’, mener Stefan K. Sløk-Madsen. Bogens analyse er mangelfuld, redigeringen er utilstrækkelig, og modsætninger henstår uforløste, skriver anmelderen, der følte sig som en gæst i et mærkeligt selskab.
Debat
Stefan K. Sløk-Madsen

01/7/22

Mit hjerte burde være til salgDanskerne er næppe klar til det, men ideelt set burde man give borgerne mulighed for at sælge retten til at modtage deres organer i tilfælde af deres død. Alternativt kunne man overveje, at prioritere modtagere af organer alt efter, hvor længe de selv har været tilmeldt som donor, mener økonom og forfatter Stefan K. Sløk-Madsen.
Anmeldelse
Stefan K. Sløk-Madsen

21/4/22

Fabräk leverer liberal dansepunk for 2022Den nye udgivelse fra den brogede duo Fabräk rummer noget af tidens bedste og mest intelligente danske lyrik. Det klinger liberalt og er samtidig helt på det rene med frihedens dobbelthed, skriver Stefan K. Sløk-Madsen.
Debat
Stefan K. Sløk-Madsen

03/3/22

Ikke alle børn er født til det store bragStefan K. Sløk-Madsen: DR’s populære musikkonkurrence Børnenes MGP er ikke et rigtigt talentshow, men en problematisk løgn dyrket af voksne mennesker. Resultatet er et program, som gør verden lidt værre for børnene.
Debat
Stefan K. Sløk-Madsen

18/2/22

Hvem er staten? Staten er en kølleStefan K. Sløk-Madsen: Staten er en organisation af mennesker med monopol på vold. Det glemmer nogle nationalkonservative, der ser et effektivt redskab til et smukkere samfund. Det bliver hurtigt en farlig vej at gå, skriver CEPOS’ uddannelsesleder.
Debat
Stefan K. Sløk-Madsen

26/12/21

3 + 1 bøger du bør læse i din juleferieStefan K. Sløk-Madsen fra CEPOS byder ind med anbefalinger til ferielæsning for den samfundsinteresserede borger. Det er filosofisk, psykologisk, politisk og skønlitterært.
Debat
Stefan K. Sløk-Madsen

20/12/21

En misforstået fortælling om åndløse liberalisterStefan Sløk-Madsen: CEPOS er ikke en forsamling af kulturforladte mennesker, og den slags beskyldninger nytter i øvrigt ikke noget. Som borgerlige kan vi blive enige om meget og bør stå sammen mod de rigtige fjender, lyder modsvar til Kasper Støvring.