Artikel

18.08.22

Premium

Derfor blev Dansk Regnbueråd ikke inviteret til LGBT+-debat

Kontrast har været til Fluid Festival for at følge en debat om det, som kaldes anti-LGBT+-bevægelsen i Danmark. Det var samtidig en anledning til at få vendt, om der er for mange kønspolitiske diskussioner, hvor alle parter er feminister og enige om alt det væsentlige.
Fra venstre: Professor Rikke Andreassen, Monir Mooghen fra Normstormerne, KVINFO-direktør Henriette Laursen og ordstyrer Maia Kahlke Lorentzen.
Fra venstre: Professor Rikke Andreassen, Monir Mooghen fra Normstormerne, KVINFO-direktør Henriette Laursen og ordstyrer Maia Kahlke Lorentzen.

Er der en tendens hos de progressive debattører i kønsdebatten til at tale for meget med dem selv og andre, der mener det samme? Sådan lyder spørgsmålet fra Kontrast, efter der er gået en time med feministisk debat.

Vi er på Fluid Festival, onsdag midt i Pride-ugen. Fluid Festival fejrer kvinder, ikke-binære og queers stemmer, og de grupper tegner sig også for de fleste af de cirka 50 mennesker, som har taget plads på Gammel Strand over for Christiansborg inden dagens talk: Overskriften er, at “anti LGBT+-bevægelsen” er i vækst i Danmark, og politik og presse er gennemgående temaer allerede fra begyndelsen.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

99

Afmeld når som helst

Årlig betaling

948

Spar 240 kr. med årsabonnement

Ubegrænset adgang til lukket indhold: artikler, analyser, debatter, videoer, interviews

Få Kontrast Nyhedsbrev i din indbakke flere gange om ugen. Så er du altid opdateret

Adgang til Kontrasts Ekkokammer på Facebook. Del og kommenter indhold med redaktionen

Oplæste artikler: Få alt indhold læst op af redaktionen, så du kan høre det hele på vejen