Artikel

18.08.22

Premium

Derfor blev Dansk Regnbueråd ikke inviteret til LGBT+-debat

Kontrast har været til Fluid Festival for at følge en debat om det, som kaldes anti-LGBT+-bevægelsen i Danmark. Det var samtidig en anledning til at få vendt, om der er for mange kønspolitiske diskussioner, hvor alle parter er feminister og enige om alt det væsentlige.
Fra venstre: Professor Rikke Andreassen, Monir Mooghen fra Normstormerne, KVINFO-direktør Henriette Laursen og ordstyrer Maia Kahlke Lorentzen.
Fra venstre: Professor Rikke Andreassen, Monir Mooghen fra Normstormerne, KVINFO-direktør Henriette Laursen og ordstyrer Maia Kahlke Lorentzen.

Er der en tendens hos de progressive debattører i kønsdebatten til at tale for meget med dem selv og andre, der mener det samme? Sådan lyder spørgsmålet fra Kontrast, efter der er gået en time med feministisk debat.

Vi er på Fluid Festival, onsdag midt i Pride-ugen. Fluid Festival fejrer kvinder, ikke-binære og queers stemmer, og de grupper tegner sig også for de fleste af de cirka 50 mennesker, som har taget plads på Gammel Strand over for Christiansborg inden dagens talk: Overskriften er, at “anti LGBT+-bevægelsen” er i vækst i Danmark, og politik og presse er gennemgående temaer allerede fra begyndelsen.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab