Artikel

18.08.22

Premium

Derfor blev Dansk Regnbueråd ikke inviteret til LGBT+-debat

Kontrast har været til Fluid Festival for at følge en debat om det, som kaldes anti-LGBT+-bevægelsen i Danmark. Det var samtidig en anledning til at få vendt, om der er for mange kønspolitiske diskussioner, hvor alle parter er feminister og enige om alt det væsentlige.
Fra venstre: Professor Rikke Andreassen, Monir Mooghen fra Normstormerne, KVINFO-direktør Henriette Laursen og ordstyrer Maia Kahlke Lorentzen.
Fra venstre: Professor Rikke Andreassen, Monir Mooghen fra Normstormerne, KVINFO-direktør Henriette Laursen og ordstyrer Maia Kahlke Lorentzen.

Er der en tendens hos de progressive debattører i kønsdebatten til at tale for meget med dem selv og andre, der mener det samme? Sådan lyder spørgsmålet fra Kontrast, efter der er gået en time med feministisk debat.

Vi er på Fluid Festival, onsdag midt i Pride-ugen. Fluid Festival fejrer kvinder, ikke-binære og queers stemmer, og de grupper tegner sig også for de fleste af de cirka 50 mennesker, som har taget plads på Gammel Strand over for Christiansborg inden dagens talk: Overskriften er, at “anti LGBT+-bevægelsen” er i vækst i Danmark, og politik og presse er gennemgående temaer allerede fra begyndelsen.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Støt Kontrast og kick-start det borgerlige Danmark

Bliv medlem til INTROPRIS og få adgang til alt indhold - artikler, analyser, debatter, video, podcasts, medlemsevents og Kontrasts Ekkokammer, og så indgår du i et borgerligt fællesskab.
Din støtte gør en vigtig forskel.

Årlig betaling

12 mdr.: 1.188 kr. 948 kr.

99 kr./md. 79 kr./md.
Efter 12 mdr.: 948 kr./år

Månedlig betaling

3 mdr.: 297 kr. 199 kr.

Efter 3 mdr.: 99 kr./md.

Månedlig betaling

1. måned: 49 kr.

Efterfølgende 99 kr./md.

Ubegrænset adgang til lukket indhold: artikler, analyser, debatter, videoer, interviews

Få Kontrast Nyhedsbrev i din indbakke flere gange om ugen. Så er du altid opdateret

Adgang til Kontrasts Ekkokammer på Facebook. Del og kommenter indhold med redaktionen

Besøg redaktionen efter aftale. Skriv til medlemmer@kontrast.dk

Støt Kontrasts arbejde med at formidle en borgerlig debatkultur og dagsorden