Morten Okkels

Rasmus Stoklund møder Lisbeth Trinskjær, Højskolerne i Interviewet med Mikkel Andersson
Video

Morten Okkels

04/05/2021

Et spørgsmål om ordentlighed

Højskoleformand Lisbeth Trinskjær er blandt en række profiler inden for undervisning, der har kritiseret Danmarks udlændingepolitik. Men deres kronik er fordrejende og fordømmende, mener S-ordfører Rasmus Stoklund. Her mødes de to hos Kontrast.

Nordisk socialisme med Pelle Dragsted og Henrik Dahl
Video

Morten Okkels

30/04/2021

Hvad i alverden er nordisk socialisme?

Modsætninger mødes: Enhedslistens Pelle Dragsted er aktuel med en ny bog om 'Nordisk socialisme', og i den forbindelse er han Henrik Dahls gæst i Henriks Halvtomme Glas.

Podcast

Morten Okkels

30/04/2021

Respiratoren: Detailhandel i en krisetid

Direktør i elektronik-kæden POWER Jesper Boysen er stolt af sine butikker og mere skuffet over politikerne. Fejl er forståelige, men det har ikke været godt nok, siger han i podcasten Respiratoren, der sætter fokus på detailhandel. Mød også Jens Birkeholm, Dansk Detail.

Debat om borgerlighed med Støvring og Tom Jensen
Video

Morten Okkels

25/04/2021

Hvilke borgerlige har svigtet?

Kasper Støvring og andre nationalkonservative ville hellere stemme på statsministeren frem for Venstres formand, mens Berlingskes chefredaktør, Tom Jensen, mener, at Frederiksen er en Anker Jørgensen i forklædning. Hør de tos debat og bud på en vej fremad i Interviewet.

Begivenheder i Frankrig gør det højaktuelt med en ny tilgang til Muhammed-tegninger i Danmark, mener cand.polit. Eva Gregersen. (Olivier Ortelpa, Flickr / Creative Commons.)
Artikel

Morten Okkels

22/04/2021

Hvorfor skal vi have en statslig Muhammed-video?

Eva Gregersen udfordrede Kontrast til at stille skarpe spørgsmål til forslaget om obligatorisk og statslig Muhammed-undervisning. Her er resultatet.

Video

Morten Okkels

18/04/2021

Rune Selsing: ‘Det har ingen videnskabelig værdi overhovedet’

Det er dybt problematisk, at forskningscentre og publikationer promoverer identitetspolitisk pseudovidenskab og politisk aktivisme. Det mener debattør og cand.mag. i filosofi Rune Selsing.

Video

Morten Okkels

18/04/2021

“Der går et spøgelse gennem dansk åndsliv”

Morten Messerschmidt er imod identitetspolitik, men hvad vil han stille op, og er han ikke selv en slags identitetspolitiker? Cilles Sorte Skole spørger i anledning af nyt DF-udspil.

Artikel

Morten Okkels

16/04/2021

Se Kontrasts interview med Douglas Murray her

Et af de helt store navne gæstede Kontrast, da vi tog imod Douglas Murray til medlemsarrangement denne torsdag. Medlemmer kan se interviewet her.

social kontrol akademikere henrik dahl necef og danneskiold-samsøe
Video

Morten Okkels

16/04/2021

Social kontrol sker også for akademikere

Forskere bliver upopulære, hvis de når frem til politisk ukorrekte resultater. Den problematik diskuterer ph.d.er Mehmet Ümit Necef og Sofie Danneskiold-Samsøe i Henriks Halvtomme Glas.

Artikel

Morten Okkels

14/04/2021

Se interviewet om identitetspolitik med Eric Kaufmann

Tirsdagens interview med politolog, forfatter Eric Kaufmann er nu online og tilgængelig for Kontrasts medlemmer. Se hele interviewet her.

Thomas Hoffmann - diskussion af identitetspolitik og islamforskning på universitetet
Video

Morten Okkels

11/04/2021

Professor går efter en middelvej i identitetsdebatten

Professor i islamstudier Thomas Hoffmann kalder den borgerlige kritik af politisk forskning for ”både en gave og en opgave”. Han gæster Interviewet som en moderat stemme i debatten om identitetspolitik på universitetet.

Foto: Gads Forlag (redigeret)
Anmeldelse

Morten Okkels

17/02/2021

Boganmeldelse: Sådan mister du dit parti på fire år

Nyt værk om Dansk Folkeparti og faldet fra magtens tinder er glimrende arbejde. Især politiske nørder vil glæde sig over bogen, der kun har én mangel af betydning.