Artikel

23.02.21

Mød verdensberømte Ayaan Hirsi Ali

Den internationalt prisbelønnede forfatter og aktivist Ayaan Hirsi Ali gæster Kontrast til et live-interview om kvinder og islam eksklusivt for Kontrasts medlemmer. Efter interviewet er der mulighed for at stille dit spørgsmål direkte over Zoom til Hirsi Ali.

Ayaan Hirsi Ali blev kendt som manuskriptforfatter til den hollandske film Submission, der kostede instruktøren Theo van Gogh livet, da han blev stukket ned af en islamisk terrorist. Siden flygtede hun fra Holland til USA, hvor hun med sin muslimske baggrund i flere bøger har stillet en skarp kritik af islam.

I sin aktuelle bog Frit Bytte advarer hun om, at vestlige kvinders sikkerhed og frihed er kommet under hårdt pres som følge af den massive indvandring fra muslimske lande.

Mød forfatteren, når vi live-streamer et interview over Zoom til alle Kontrast-medlemmer, der får mulighed for at stille deres egne spørgsmål til Hirsi Ali efterfølgende.

Alle medlemmer får automatisk tilsendt et link til mødet, og optagelsen af live-streamingen bliver tilgængelig for medlemmer efterfølgende.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter