Debat
Anne-Marie Vestergaard

18/4/23

Når journalistik skal være opdragelseAnne-Marie Vestergaard: Zetland-redaktør Lea Korsgaard vil pædagogisere journalistikken. Hun burde hellere gå ud fra, at læserne kan tænke selv.
Debat
Anne-Marie Vestergaard

28/2/23

Da læbestiftfeministen talte over sigAnne-Marie Vestergaard: Isabella Hindkjær er et slående eksempel på udbredelsen af ”affektdoktrinen”. Men fordi man føler sig undertrykt, behøver man ikke være det.
Debat
Anne-Marie Vestergaard

18/1/23

Matador og kvindernes sejrsgangAnne-Marie Vestergaard genbesøger Korsbæk. Hvor kvinderne står et ben i hver lejr og tager sejren til sidst – med lidt hjælp fra Mads Skjern.
Anmeldelse
Anne-Marie Vestergaard

22/10/22

Da Marianne lærte os at danseDen nye essaysamling fra Marianne Stidsen er en veloplagt bog med rigeligt godt at hente, også for nørderne, skriver Anne-Marie Vestergaard.
Debat
Anne-Marie Vestergaard

17/8/22

Kønsaktivismen driver også sit spil i gymnasieskolenAnne-Marie Vestergaard: Jeg har undervist i dansk i gymnasiet i mange år og har intet imod, at kønsperspektiver bliver inddraget i undervisning. Men det er alarmerende med den gennemgribende kønsideologi og aktivisme i materialer som ‘Blik for køn – Kønsdiskurser, hatespeech, queerteori’ fra Dansklærerforeningens Forlag.
Debat
Anne-Marie Vestergaard

02/8/22

Digitaliseringen har gjort solorejser mere ensommeDet virtuelle og selvcentrerede har vundet mere og mere indpas på bekostning af den konkrete, uforudsigelige virkelighed, mener Anne-Marie Vestergaard.
Debat
Anne-Marie Vestergaard

05/5/22

Nyfeminismens kvindeopfattelse er og bliver ødelæggendeAnne-Marie Vestergaard: Nyfeminismens kvindeopfattelse er og bliver ødelæggende og forvrængende. Velfærdssamfundets døtre sparker åbne døre ind, og i praksis ligner det mere og mere en magtovertagelse.
Debat
Anne-Marie Vestergaard

23/3/22

Zemmour er både skarp, belæst og forstemmendeAnne-Marie Vestergaard redegør kritisk for Éric Zemmour, den franske forfatter og medieperson på højrefløjen, som er kandidat til præsidentvalget i april. Han er en sammensat person på mange måder, blandt andet i forhold til Rusland, beretter Vestergaard.
Anmeldelse
Anne-Marie Vestergaard

13/2/22

Forsvundet 2: Smadrede, senmoderne familier og politisk korrekthedKan krimiserien ‘Forsvundet’ holde standarden fra sit gennembrud i 2019? Anne-Marie Vestergaard har set seriens anden sæson. Den har stadig kvaliteter, men det trækker ned, at serien bliver urealistisk i forsøget på at opdrage til politisk korrekthed, mener hun.
Debat
Anne-Marie Vestergaard

13/1/22

Han sætter fingeren på tidens dårskaberAnne-Marie Vestergaard fortæller om den franske stemme Alain Finkielkraut, der kalder vores tid for post-litterær. Han leverer skræmmende, men vigtige pointer om en gammelfransk kultur under pres, blandt andet fra “muslimsk feminisme”, skriver hun.
Debat
Anne-Marie Vestergaard

02/12/21

Historien om et forudsigeligt mordAnne-Marie Vestergaard: Forfatteren David di Nota har begået en rystende afdækning af institutionens svigt over for læreren Samuel Paty, der kom til at stå helt alene over for sin islamistiske bøddel. Det er vedkommende stof også i en dansk kontekst.