Kommentar

12.06.24

Premium

Så blev Brygmann smidt i den feministiske kødhakkemaskine

Denne uge blev det så det nationale underholdningsikon Martin Brygmanns tur til at blive sendt igennem den voldsfeministiske kødhakkemaskine i DR-programmet ”Sexisme i musikbranchen”. Så omfattende er den feministiske magtelites tyranniske greb om samfundet, at vi kvinder selv ryster lige så meget i kjoleskørterne for den som mændene gør, skriver Marianne Stidsen i dette blogindlæg.

Efterhånden kender vi MeToo-dokumentarens setup til fingerspidserne. En lille selvbestaltet elite af rabiate feminister med snablen godt og grundigt nede i statskassen sætter sig ned og siger:

Vi lever stadig under patriarkatets åg, og der er strukturel sexisme og hverdagssexisme i hver en afkrog af samfundet. Nu mangler vi kun at få dokumenteret det. Hvem kan vi bruge? Det skal jo helst være en kendt mand, for ellers er folk komplet ligeglade. Nogen bud derude på de feministiske SoMe-platforme?

Måske ender man med fem mulige emner. Herpå går den næste forhandling i gang. Hvad kan vi grave op af skidt om de forskellige? I Brygmanns tilfælde måtte der graves temmelig dybt i krænkelsesposen. Hvilket siger noget om, hvor vanskeligt feministerne har ved at underbygge tesen om, at samtlige mænd er nogle forfærdelige svin. Der var tale om et par halvlumre sms’er – som straks blev beklaget, hvis modtageren sagde fra.

Mest alvorlig var i alles øjne en historie om, at Martin Brygmann ved en bestemt lejlighed havde lagt sig ned ved siden af sangerinden Signe Svendsen og taget hende på brysterne. Her kunne de fleste – inklusive undertegnede – være enige om, at det var åbenlyst over stregen at lægge sig ned ved siden af nogen bare sådan uden videre og gramse på dem.

Hvis det vel at mærke var sandt.

For hvad hvis nu det ikke er sket?

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab