Debat

26.08.24

Premium

Danske medier tager fejl af Kamala Harris

Demokraternes præsidentkandidat har ikke har de kognitive evner, der skal til at bestride præsidentembedet, hvilket vil stå lysende klart i de kommende to en halv måned, ikke mindst den 10. september, hvor jeg forventer, at debatten mellem Trump og Harris bliver et slagtehus, der vil får Biden til at fremstå som lynhurtig i pæren. Morten Uhrskov ser i krystalkuglen og spår, at mediernes kæledægge vil tabe stort.

Kamala Harris er nu officielt udfordreren til Donald Trump om at blive USA’s 47. præsident. Danske medier flyder over med, hvor fremragende Kamala Harris har gjort det, siden det stod klart, at Joe Biden var lige præcis så meget for gammel, som vi hele tiden havde tænkt.

Enhver kan ud fra målingerne aflæse, at Harris har gjort gode fremskridt. Lige nu og her fører hun i den såkaldte popular vote, som er alle stemmer i hele landet. Hos realclearpolitics.com er føringen på 1,5 procentpoint, hos ABC (tidligere fivethirtyeight.com) på hele 3,7 procentpoint. Det ligner jo mest en Kamala Harris sejr, ikke sandt?

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

48

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab