Debat

23.09.24

Premium

Mit liv med DR er slut

Jeg så månelandingen på DR. Cubakrisen på DR, Murens fald på DR, 11. september på DR, ligesom jeg formentlig også vil se verdens undergang på DR, tre måneder forsinket. Men nu er det slut, skriver Gordon Winther, også kendt som forfatteren Gordon Inc., om sit had-kærlighedsforhold til den statslige nyhedsstation. I løbet af de seneste 10 år er hjernevasken blevet for styg og propagandaen for tyk. DR er efterhånden kun god til vejrudsigter.

Jeg er som mange andre danskere vokset op med Danmarks Radio. DR var det faste anker, der viste mig verden, og jeg købte aldrig rigtig påstanden om "de røde lejesvende", som især Erhard Jacobsen snakkede om i 70'erne og begyndelsen af 80'erne (selvom nogle medarbejdere indrømmede den røde slagside mange år senere).

I min teenagetid var P4 et af mine vinduer til verden, og da jeg første gang blev forelsket i en pige, der dumpede mig, var det Tine Bryld fra "Tværs", der hjalp mig med mine hjerteproblemer. Desværre glemte de at fortælle mig at indslaget blev bragt. Überpinligt for en overfølsom teenager, der kun lige havde kysset. Heldigvis holdt den ene skolekammerat, der havde hørt det, tand for tunge.

Premium

Dette indhold kan kun ses af medlemmer.

Månedlig betaling

55

Årlig betaling

550

Hvorfor blive medlem og betale? Fordi det er medlemmerne, der betaler for indholdet.
Vi har gjort det så billigt, at alle kan være med.

Kontrast stræber efter at blive:

Dit borgerlige anker i en woke tid

En autentisk borgerlig stemme

En borgerlige modvægt

Debat med bid, vid og humor

Dit borgerlige fællesskab