Podcast

22.09.22

TÆNDT eller ‘quiet quitter’? Træt af jobbet eller bare træt af det hele?

Med Kontrasts nye programserie TÆNDT vil Mikael Jalving søge inspiration til det gode, uafhængige liv. Nu kan du høre første afsnit med antropolog, forfatter Dennis Nørmark: Er du også en ‘quiet quitter’? Hvad kan man gøre for at genfinde gnisten, hvis ens arbejde er blevet trivielt og kedeligt?

Her i den første udgave af TÆNDT taler Mikael Jalving med antropolog, forfatter og foredragsholder Dennis Nørmark om et amerikansk udtryk, der også florerer i Danmark. Hvad betyder ‘quiet quitting’, og hvorfor er det blevet så udbredt? Er det et problem for dig, for virksomheder eller for samfundet – og hvad gør vi så ved det? 

TÆNDT er programmet, hvor vi stiller skarpt på vilje og skabertrang. Kontrast og vært Mikael Jalving giver dig inspiration til at skabe et liv, som giver værdi og mening, og vi er ikke bange for ny teknologi og globale trends, som trumfer tradition og vanetænkning.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter