Podcast

06.10.22

TÆNDT: Forstå krypto og blockchain med Lasse Birk Olesen

Hvorfor skal du interessere dig for de nye digitale teknologier, og hvordan kan de gøre en forskel for dig? TÆNDT med Mikael Jalving har besøg af en af Danmarks skarpeste profiler inden for krypto og blockchain, Lasse Birk Olesen, der præsenterer feltet i lyttehøjde, så brikkerne falder på plads.

Med Kontrasts nye programserie TÆNDT vil Mikael Jalving søge inspiration til det gode, uafhængige liv. Kontrast og vært Mikael Jalving giver dig inspiration til at skabe et liv, som giver værdi og mening, og vi er ikke bange for ny teknologi og globale trends, som trumfer tradition og vanetænkning.

Denne udgaves gæst, Lasse Birk Olesen, er virksomhedsstifter, medejer af Kontrast og var en af de første herhjemme til at se værdien i bitcoins med mere. Vi fortsætter den store diskussion om kryptovaluta, hvad den i det hele taget er værd, og hvad vi forventer af disse valutaer i dag og i morgen, i næste udgave af TÆNDT. 

Hør også det første afsnit af TÆNDT med Dennis Nørmark om ‘quiet quitting’.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter