Podcast

19.01.23

TÆNDT: Står du selv i vejen for dine ambitioner?

Forfatter og virksomhedsrådgiver Nicolai Chen Nielsen og TÆNDT tager samtalen om ambition et stykke videre. Andet afsnit af tre.

I denne samtale med TÆNDT fokuserer Nicolai Chen Nielsen på, hvilke barrierer du møder, og hvordan du kan undgå at blive ædt op af dine ambitioner. Første afsnit i miniserien kan høres her.

Nicolai Chen Nielsen har udgivet Amazon-bestselleren Return on ambition – A Radical Approach to Your Achievement, Growth, and Well-Being i samarbejde med Nicolai Tillisch. Mange vil måske også kende Nicolai som medforfatter til bogen Fremtidsklar, som er skrevet sammen med Lars Tvede.

TÆNDT er programmet, hvor vi stiller skarpt på vilje og skabertrang. Kontrast og vært Mikael Jalving giver dig inspiration til at skabe et liv, som giver værdi og mening, og vi er ikke bange for ny teknologi og globale trends, som trumfer tradition og vanetænkning.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter