Video

16.01.23

Derfor kan du godt: Se Alex Vanopslaghs tale til Kontrastprisen

Alex Vanopslagh vandt Kontrastprisen for partiets ‘Du kan godt’-kampagne. Se hans tale om tankerne bag kampagnen, det borgerlige Danmark og LA’s valgsejr.
Kontrastprisen er blandt andet indstiftet for at sætte fokus på alle de gode kræfter, der virker for et mere borgerligt Danmark i en tid, hvor flere taler om, at borgerligheden er i krise.

Optagelse fra uddelingen af Kontrastprisen 13. januar 2023 i København. 

Liberal Alliances formand har vundet Kontrastprisen for kampagnen ’Du kan godt’, hvor han stod i spidsen for et stærkt og positivt borgerligt budskab i forbindelse med sidste års folketingsvalg. 

“Du har direkte sagt til den enkelte vælger, at de ikke er svage mennesker. På den måde har du samtidig understreget den enkelte borgers ansvarlighed og taget et opgør med den automatiske offerrolle, som ellers er et kendetegn for vores tid,” sagde Kontrasts chefredaktør, Mikkel Andersson, ved prisoverrækkelsen i Jeudans lokaler i København. 

Det er en jury sammensat af Kontrasts redaktion, der har fundet vinderen blandt i alt seks nominerede. Med æren følger også en statuette af keramik udfærdiget af kunstner Nathalie Cohn samt 25.000 kroner. 

Prisens sponsor er Paul Lyngbye, der også har deltaget i juryen. 

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter