Video

Er Socialdemokratiets rosehær nogle whiny ass bitches?

13. dec. 2020

Mikkel Andersson er chefredaktør for det blå medie Kontrast, mens Niels Jespersen står i spidsen for røde Pio. Af og til tager de et afbræk fra den travle hverdag i den fjerde statsmagts tjeneste og mødes i den eksklusive Chefredaktørernes Loge i det allerinderste indre København til en beleven mediepassiar.

I dagens udsendelse er de to chefredaktører trykket af coronaen, men glade for, at det er lykkedes at holde logen åben ved at omklassificere den fra værtshus til swingerklub. 

Derpå vender de Presselogen på TV 2, som, de begge er enige om, er en selvsmagende og moraliserende omgang vogternes råd, hvor alle er gamle venner og kender hinanden privat, inden de sætter sig til doms over kollegernes gøren og laden. 

Ikke mindst i forhold til dækningen af Socialdemokratiet, som Mikkel mener lidt er blevet nogle, med et publicistisk fagudtryk, whiny ass bitches, når det gælder kritik fra medierne. Niels er overraskende ikke helt enig og mener, at problemet ligger hos selvovervurderende journalister, og at det i øvrigt er synd, der stort set ikke er andre socialdemokratiske lederskribenter end ham. 

Der bliver også tid til at få vendt coronasituationen, hvor Mikkel, der i krisens første periode fulgte pandemien tæt i podcasten Lukket Land, giver sit bud på epidemiens udvikling i denne knap så søde juletid anno 2020.

Og til sidst diskuterer de, om det ikke kunne være oplagt at inddrage en anden vigtig medieperson i samtalen næste gang, de mødes. Men hvem?

Chefredaktørernes Loge er et kun lidt satirisk mediemagasin. Se hele første afsnit i videoen ovenover.

Husk, at du også kan finde alle Kontrasts udsendelser som podcast i iTunes, Google Podcast, Spotify og via vores RSS-feed.

Del artiklen

Vi tilstræber en engageret og argumentorienteret debat med et skarpt fokus på bolden fremfor manden og frabeder os derfor personangreb, skældsord og motivanalyser samt uargumenterede vredesudbrud. Rigtig god debat. :-)

Bliv opdateret, når der er nyt fra Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få dit ugentlige overblik over nyheder.

Bliv medlem af Kontrast og kickstart det borgerlige Danmark!


Kontrasts medlemmer er et borgerligt fællesskab:

1. Forstå verden og se kontrasten: Du får fuld adgang til videoer, interviews, analyser og artikler på Kontrast.dk.

2. Du inviteres til fester, debatter og saloner, hvor du møder landets skarpeste tænkere og skribenter.

3. Du får adgang til Kontrasts Ekkokammer på Slack og til artikelkommentarer.

4. Du får direkte indflydelse på, hvilke emner Kontrast skal behandle.

5. Dit medlemskab er dit bidrag til fokus på de vigtigste spørgsmål inden for velfærdsstat, indvandring, kultur m.m.

null

Årlig betaling

23 kr./uge1.200 kr./året.

Månedlig betaling

10 kr./uge

de første fire uger.

Derefter 119 kr./måned. Kan kun købes indtil 26. september.

Månedlig betaling

28 kr./uge119 kr./måned.