Video

13.12.20

Er Socialdemokratiets rosehær nogle whiny ass bitches?

Mikkel Andersson er chefredaktør for det blå medie Kontrast, mens Niels Jespersen står i spidsen for røde Pio. Af og til tager de et afbræk fra den travle hverdag i den fjerde statsmagts tjeneste og mødes i den eksklusive Chefredaktørernes Loge i det allerinderste indre København til en beleven mediepassiar.

I dagens udsendelse er de to chefredaktører trykket af coronaen, men glade for, at det er lykkedes at holde logen åben ved at omklassificere den fra værtshus til swingerklub. 

Derpå vender de Presselogen på TV 2, som, de begge er enige om, er en selvsmagende og moraliserende omgang vogternes råd, hvor alle er gamle venner og kender hinanden privat, inden de sætter sig til doms over kollegernes gøren og laden. 

Ikke mindst i forhold til dækningen af Socialdemokratiet, som Mikkel mener lidt er blevet nogle, med et publicistisk fagudtryk, whiny ass bitches, når det gælder kritik fra medierne. Niels er overraskende ikke helt enig og mener, at problemet ligger hos selvovervurderende journalister, og at det i øvrigt er synd, der stort set ikke er andre socialdemokratiske lederskribenter end ham. 

Der bliver også tid til at få vendt coronasituationen, hvor Mikkel, der i krisens første periode fulgte pandemien tæt i podcasten Lukket Land, giver sit bud på epidemiens udvikling i denne knap så søde juletid anno 2020.

Og til sidst diskuterer de, om det ikke kunne være oplagt at inddrage en anden vigtig medieperson i samtalen næste gang, de mødes. Men hvem?

Chefredaktørernes Loge er et kun lidt satirisk mediemagasin. Se hele første afsnit i videoen ovenover.

Husk, at du også kan finde alle Kontrasts udsendelser som podcast i iTunes, Google Podcast, Spotify og via vores RSS-feed.

Nyhedsbrev

Bliv opdateret, når der er nyt fra
Kontrast

Indtast din e-mail-adresse, og få nyt fra det borgerlige Danmark, artikler, analyser, debatter, anmeldelser og information om fordele og tilbud fra Kontrast. 


Newsletter