Kommentar
Martin Ågerup

13/9/24

Vi mennesker får det bare bedreTendensen er, at færre dør på grund af naturkatastrofer - ikke flere. Martin Ågerup ser ingen grund til trykke på alarmknappen i forhold til klimaforandringer, for formentlig vil endnu færre dø fremover, hvis verden fortsætter med at blive rigere, og vi fortsætter den teknologiske udvikling.
Artikel
Martin Ågerup

12/8/24

Earth Overshoot Day er en fup-beregningDe sande venner af jordkloden, naturen og miljøet samt – ikke mindst - menneskeheden er dem, der har forstået, at bæredygtighed opnås ved at frembringe ny teknologi og ny viden, som via økonomisk vækst gør os i stand til at opdage nye måder at producere og forbruge på.
Artikel
Martin Ågerup

20/6/24

Kommunal klynkekampagneDanmarks Radio har de seneste dage bragt historier fra folkeskoler landet over om, hvor få penge de har. Nogle steder har man ikke råd til skolebøger. Andre steder må børn efter idræt bade i koldt vand. Martin Aagerup viser med tal, at det er klynk og kritiserer DR for at deltage i en koordineret kampagne som mikrofonholdere uden at lave deres egen research.
Kommentar
Martin Ågerup

07/5/24

Klima-aktivist taler usandt hos Clement KjersgaardEkstremt vejr og katastrofer er ikke det samme, skriver Martin Ågerup efter at have fulgt "Debatten" på DR 2, hvor en klima-aktivist fik lov til at vildlede seerne helt ukritisk. Til trods for, at der globalt ikke er flere, men færre ofre for voldsomt vejr.